Tizenhat év parlamenti képviselőség, négy ciklus és négy egyéni választási győzelem után Szanyi Tibor a mai nappal befejezte karrierjét a magyar Országgyűlésben – írja a Népszabadság.

A szocialista politikus a tőle megszokott módon, stílusosan búcsúzott az ülésteremtől. Amikor a jobbikos Szilágyi György kapott szót a levezető elnöktől, hangosan azt kiáltotta: „le a nácikkal!", majd felmarkolta táskáját, illetve számítógépét, felvette vörös sálját és elhagyta az üléstermet.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tivoli
Jó fej ez a Szanyi kapitány, mindig is volt humor- és stílusérzéke. Nem véletlenül népszerű a választói között
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@jancsik68: akkor jó nagy dickhead lehet a szanyi kakitál. lol
vukkocska
@Csizmás Kond: Mi fáj, gyere mesélj...
Csizmás Kond
@vukkocska: Hogy mi fáj ?...hát...pl az, ha hozzám szólsz elpanaszolva a sérelmeidet de nem mondod én mivel segíthetnék...
vukkocska
@Csizmás Kond: valamit félreértesz. Semmi sérelmem nincs, csupán az egyik kommentedre válaszoltam, ahogy ezen az oldalon szokás, hiszen a hülye beszél magában. A véleményt ne keverd a panasszal, az affajta beszélgetést - ha lenne - barátaimnak tartogatnám.
jancsik68
@Csizmás Kond: Hogy te milyen fajta van azt bizonyitja értelmetlen irományod is.Gondolom mély magyar lehetsz,csak magyarul nem tudsz normálisan.Node ma ez ebben az országban nem számit,lényeg,hogy farfagyis legyen,abban pedig ti nagy tehetség vagytok!!Az ilyen fajtáktól menekült több 100 ezer magyar ember külföldre,éhezik félmillió magyar gyermek!!
Csizmás Kond
@jancsik68: Te kezdtél fajtázni...csak azt kaptad amit kiérdemeltél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.