A belső piacon 43 százalékkal sikerült visszaszorítani a tejtermék importot, a külföldiek helyét a hazai termékek foglalták el – mondta el a vidékfejlesztési miniszter csütörtökön sajtótájékoztatón, miután konzultációt folytatott a tejágazat meghatározó szereplőivel Mezőfalván.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@szaboria1: A Csípőtelep (hivatalos néven:Csípőtelek) közel van a melóhelyemhez, de nincs kedvem meglátogatni . Bár ha kapok tejcsit ingyér:-))
silber13
Persze. A tehénben pasztőrizált tej valodi magar hungaricum! Csak a tehén farkát kell konnektorba dugni!
szaboria1
Azért nem értem hogy lehet az , hogy a Penynél magyar Tolnatej dobozos 209 és 219 között van 2,8 és 3,5%.os. A Tole meg már 300.-ft fölött a Riska is 325.-ft ért kapható.
human
A kimérős tej árát nálunk most emelték. Még szerencse, hogy a rezsicsökkentésből futja az áremelkedésekre. Bár, ha jobban utánaszámolok (27% áfa, tranzakciós adó, extra kamatadó,...) talán mégsem vagyok pluszban.
human
@human: Több mint 10%-al emelték a tej árát. Ezt még elfelejtettem írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.