Nincs épeszű pedagógus, aki a Gallóné vezette szakszervezettel a háta mögött ne félne, aki vállalná, hogy szembeszáll az esztelen oktatáspolitikával. A jól működő modern társadalomban mindenki teszi a dolgát. A kormány megpróbálja érvényesíteni elképzeléseit, a szakszervezet pedig a kormánnyal szemben védi tagjai érdekeit. A miniszter, ha teheti, nem vonja be a döntésbe a szakszervezeteket, nem engedi őket a tárgyalóasztal közelébe, és nem válaszol a leveleikre. És a Gallóné vezette szakszervezettel megteheti.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu azert Gallone lett a szakszervezet elnoke, mert tanitani nem tud, viszont funkcionalisnak meg jo... Most kiderult, hogy annak is csapnivalo... Akkor most az 52 bojkottolo tanarember kuldje mar el ot is a suru fekete rossebbe, ahova valo...
coni
A tanárok se a diákok mellett, se magukért nem álltak ki. De volt olyan szakszervezeti vezető, amelyik nem fogadta el a kormány ultimátumát. Ha akkor Gallóné is kiállt volna a tanárokkal együtt mellette akkor lehet másképpen alakul. Nyilván azért gyártatják a tanárokkal az anyagokat saját magukról, hogy az elbocsájtásokat indokolni tudják.
szaboria1
@coni: igazad van a Gallóné meg is egyezett míg a többi nem, Balogh is tudta ha sikerül a Gallóné által képviselt szakszervezettel meg egyezni akkor nyert ügye van. Mivel ők vannak többségben a pedagógus szakszervezetek közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.