A Jobbik nem tartja elegendőnek, hogy Simon Gábor ellen csupán adócsalás és okirat hamisítása miatt folyik eljárás, ezért feljelentést tettek bűnszervezetben való részvétel miatt - jelentette ki a Jobbik szóvivője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Jobbik ? Ugyan már...minden szir-szarra rácsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra és a vége egy szép kerek nulla !
Senara
" feljelentést tettek bűnszervezetben való részvétel miatt"... 250 milla bűnszervezetbe tömörült szocik titkos vagyona amit a kiscsávó saját lakás vásárlásra is felhasznált, mellé vett egyet a nőjének is ? :-))) Kedves Oroszok mellett Paksa szavazók , mit szóltok a trafik , föld mutyikra , az eltűnt magánnyugdíjra és minden más pénzszerzésükre . ? Na az már igen kimerítené a feljelezésetek lényegét . Miért kell még négy év nekik talán mert addig elévül és nem büntethetők ?
Senara
feljelezésetek lényegét ...feljelentésetek lényegét
keresztapa
Simon és Mesterházy együttes tevékenysége,idézte elő,ezt a kis pénz eltérítést a NAV hozzájárulásával. A párt pénztárnoka persze erről semmit nem tud, hisz egymásnak utalgatnak, magánszámlára, ahonnan újra pártszámlára érkezik az átutalás, így követhetetlen a pénz mozgása, hogy kinek, mikor, ki utalt, körbejáratják, majd eltűnik! Le van papírozva, maffia trükk. Tudja ezt Gyurcsány, a többi meg jobb ha nem tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.