Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága jövő csütörtökön tárgyal a Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének kiszivárogtatásával kapcsolatos kérdésekről – döntött zárt ülésen a testület csütörtökön.

A kezdeményező Kocsis Máté, a testület fideszes tagja előzőleg újságíróknak azt mondta: az a fontos, hogy a bizottság megbizonyodhasson arról, és az ellenzéki képviselők is belássák, hogy a nyilvánosságra került, Őszöddel kapcsolatos jelentés valódi, és "végre leállítsa magát" Gyurcsány Ferenc abban, hogy "hamisnak és hazugnak minősíti".

Molnár Zsolt, a testület elnöke a bizottsági ülés után furcsának és figyelemreméltónak nevezte, hogy csaknem nyolc év után éppen a kampány idején kerül elő ez a téma. Ugyanakkor leszögezte: az MSZP szeretné hogy a teljes igazság kiderüljön, ezért azt kérték hogy az üggyel kapcsolatos valamennyi irat kerüljön a bizottság elé.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
így nyolc év távlatában kissé mosolyogtató ez a nagyhirtelen buzgóság...2010-től kedves kocsis úrék ültek a bársonyszékekben vagy a 2/3-ad erre nem adott felhatalmazást csak a manyup pénzekre?
nyanya001
Rendületlenül beszélik a semmit
a lerágott csontot ropogtatják
mert az eltelt 4 év alatt nem tudnak felmutatni lósz@rt sem csak a mutyit
és a lenyúlásokat és a haverok helyzetbehozását !
Végig hazudták a 4 évet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.