Az ellenzéki összefogás azért jött létre, hogy "igazságos, modern, európai, új magyar köztársaságot építsünk", hogy Magyarországon megint legyen demokrácia, igazság, jólét, gazdasági növekedés, legyenek új munkahelyek - jelentette ki Mesterházy Attila pénteken Zalaegerszegen. Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának körülményeiről szóló jelentések nyilvánosságra hozatalára utalva úgy fogalmazott: ha arra gondolnak, hogy ettől az Összefogás összeomlik, tévednek, mert "minden ilyen támadás erősebbé teszi".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Miért omlana össze? Egy nappal a fidesz után az E2014 is leadta a jelöltek érvényes listáját mind a 106 körzetben, ami azért lássuk be, nem egy óriási lemaradás a kormánypárthoz képest.
Persze ettől függetlenül akár fogadnék is a fidesz győzelmére, de nem is baj. Annyi csókos ül mindenfelé, hogy egy esetleges baloldali kormányzás hetek-hónapok alatt összeomlana. Nyerjenek csak, és ömöljön a nyakukba a saját szaracénuk. Még egy ilyen négy év esetén ugyanis nem jósolok nagy jövőt az Orbán-családnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Persze, hogy nem omlik össze...csak most éppen a T-Home által szolgáltatott tv. csatornák közül egy sem üzemel...asszem Gyurcsány járt úgy, hogy nem tudták "műszaki hiba miatt" élőben adni a beszédét...?------------
adrenalink
@A Tündik bündije: Remélem a birkák csak egy sima győzelmet bégetnek össze, és az elmeroggyant vergődhet a 2/3-os törvényeinek csapdájában!
Jávor
Kezdjük ott, hogy az összefogás nem is igazi összefogás, hiszen a szocdemeket kihagyták!!!
Schmukk Andor viszont berágott, hogy az mszp és a DK meg Bajnaiék nem ígérnek eleget a szépkorúaknak, így ő emiatt amúgy sem kér belőlük!
www.atv.hu/videok/video-20140228-schmuck-andor
hetöndöe
@Jávor: Ugyan már, ez a zsírmalacka Schmuck csak egy súlytalan politikai szerencselovag,szót sem érdemel.
Jávor
@hetöndöe: Ne becsüld alá. A videó elején épp arról beszél, hogy 80 ezer aláírásuk van és így 20 év után először lesz országos listájuk a szocdemeknek. Schmukk pedig el fog vinni jópár nyugdíjas szavazatot!
Sziszifusz
@A Tündik bündije: Én is úgy gondolom, hogy a következő kormány, ellenzéki győzelem esetén, szembesül az időzített bombákkal és a pozícióba lebetonozott Fideszes potentátokkal. Meg kell hagyni O.V. ezt saját szempontjából zseniálisan megoldotta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.