Kádár Jánoshoz hasonlóan korántsem nyugodhattak békében az ország XX. századi vezetői, közülük jó néhányan több temetést is „megéltek”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@lenhardtibolya: Csak annyi a gond vele, hogy Antall József is Magyarország első embere volt és Kádár János is, tehát --akármennyire ellenszenves volt is nekem Antall, természetesnek tartom, hogy minden állampolgár adójából "szponzorálják" a temetését, a sírja gondozását.
Ebbe talán nem fog tönkremenni az ország. Puskás Öcsi nagyvonalú temetését sem csak a focidrukkerek állták...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@miazavalami: Engem a fideszesek nem érdekelnek, nem kedvelem őket.
Desischado
Úgy gondolom, a halottakat nem kell bántani, és Kádár János megérdemel annyi tiszteletet, hogy a sírja gondozva legyen, és nem azon kell vitatkozni, hogy ez jár e neki. Jár! Jani bácsi, nyugodjék továbbra is békében!
QQCSI
@Desischado: Annyi minimum járna, mint Panchonak!
Azért kettőjüket szintén nem említeném egy lapon!
(Bár "szeretem a focit", mit is tett Puskás Öcsi?
Álamatőrként az akkorimelósok fizetéséhez képest igen jól profitált itthon is,
ám úgy döntött, hogy disszidál. Hazajött meghalni, de addig is kinyalták a fenekét, a temetéséről már nem is beszélve! www.puskas.com/hu/emlekhelyek/1-szent-istvan-bazilika.html
Desischado
@QQCSI: Egyetértek veled! Én a fociért nem rajongok, inkább Tsubasáékat nézem, ha jó focit akarok látni! Puskás nem érdekel, de igazad van mindenben, amit írtál róla. Lelépett, aztán meg hazajött, mikor már itt is jó világ lett a jómódúaknak, és majd hogy nem hőst nem csináltak belőle, pedig az nem volt! És elnézést, de attól, hogy egyszer győztek az angolok ellen, vagy például itt az olimpia, akárhány győzelem, meg aranyat nyernek, attól nekem még nem változik az életem. Dicsőségből nem tudom a csekkeket befizetni, tehát nem is érdekel. Ebből csak nekik van hasznuk, nem is kevés!
QQCSI
@Desischado: Különösebb jelentősége nincs, de Puskás Öcsi nem i s egyszerűen disszidált, hanem dezertált, mivel papíron katonatiszt volt. Nincs semmi baj az Aranycsapattal, egyszer hatalmas dicsőséget szereztek a magyar focinak, végül is a golyóstollat is csak egyszer találta fel Bíró László, a dinamót is csak egyszer találta fel Jedlik Ányos, a C-vitamin is egyszeri felfedezés volt,...de a magyar származású Nobel-díjasok összesen nem kaptak annyi elismerést, mint a "kis pénz, kis foci..." ötletgazdája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.