A Fidesz nem lesz partner abban, hogy az ukrajnai konfliktus magyar belpolitikai kampánytéma legyen – közölte Zsigó Róbert, a kormánypárt szóvivője hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón az Összefogás nyilatkozatára reagálva.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
ja és rád a nyolckernek van sűűksége!!!
nezelodo
Bizony nem illik érdeklődni a kormányzó úr és Janukovics forró, focimezzel megpecsételt barátságáról az biztos. Na ezért nem lesz kampánytéma. Reméljük a naaagy rezsicsökkentés sem esik áldozatul a konfliktusnak.
mariaberta
És rátok szüksége van? Persze tudom, "ha mozdulni kell", hát majd mozdultok, remélem Titeket fognak bevetni, mert Gyurcsányra nincs szükség, de rátok áhítoznak. Nosza, menjetek.
szablyafűrész
Ja ! Lassan vége lesz az ukrán válságnak, mire Őfőméltósága I. Felcsúthy-Csúthy Középhtsathárossy, a Rezsiharczosok Gázóra Díjával kitüntetett, Trafik - és Föld mutyi Díjas Alkotmányozó, " a parlament ellenzék nélkül is működik" az utcai rend - és kordonbontás első díjasa megszólalt, olyan "ejnye-ejnye, de rosszak vagytok drága oroszok és kedves ukránok" stílusban !
nyanya001
Akkor miért jár a pofád ?
Kampány van, de csak nektek ?
Az plakát megmondta rólad a tutit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.