A magyarok biztonságban vannak Magyarországon és Kárpátalján is, a magyar kormány azon dolgozik, hogy biztonságban is maradjanak - válaszolta kérdésre Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Fejér megyei Kőszárhegyen, miután ünnepélyesen átadott egy telephely-fejlesztési beruházást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Nincs közünk? Szerintem meg rohadtul van. Ha ugyanis ez a félalkesz szopott gombóc kirúgatja az országot az EU-ból (amire jó az esély), akkor ugyanolyan kiszolgáltatottak leszünk az oroszoknak, mint Ukrajna.
Amilyen vehemenciával kiabáltak Brüsszellel szemben, most ugyanekkora pofával kéne helyretenni az oroszokat. Szájzárjózsef most ugathatna a Sztálini rendszerről. Vagy hirtelen pozitív lett a zabszem-teszt? Esetleg a felcsúti Napóleon máris kapiskálja, hogy a Kreml nem az EU, és ha kiereszti a hangját, akkor könnyen bekacsinthat valaki a két szeme közé a távcső mögül?
És még ezek után háborogjon valaki, ha ezt az echte kis moszkvai valagtisztítót Rákosi Viktornak nevezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@coni: Tájékozódj előbb, az az egyezmény atomfegyveres támadás esetén védené Ukrajnát. Itt olyan még nincs!
Mobil123
@lópicigáspár: Na de kaját csinálni akkor azért csak tudsz?? :-)) (én nem mert gáztűzhelyem van :-) )
1magyar
Igaza van! Még nincs. Majd ha Paks 2 beindul.
coni
@nahát: 17:48
Tájékozódtam. Mindenhol ezt találtam:
"A budapesti egyezményt 1994-ben kötötte az Egyesült Államok, Oroszország, Ukrajna és Nagy-Britannia, és aminek a lényege, hogy Ukrajna lemond atomfegyvereiről, cserébe az említett országok garantálják biztonságát és területének szuverenitását."
Segítek értelmezni ha kell.
nahát
@coni: mandiner.hu/cikk/20140301_usa_oroszorszag_nagy_britannia_budapesti_memorandum_1994
Kétféle értelmezést is találtam az egyik, hogy akkor segítenek Ukrajnának, ha atomfegyvert birtokló állam támadja meg, a másik -a lazább-, nukleáris fenyegetés, támadás esetén.
bundi
@nahát: nem értem a kérésed amit a másik blogon írtál...mármint hogy ne piszkálgassunk, ...miért... folyamatosan írkálsz és eléggé idegesítő stílusban...
de mindegy a témára visszatérva...
ez a te olvasatodban mit jelent:
"The United States of America, the Russian Federation, and the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, reaffirm their commitment to Ukraine, in accordance with the principles of the CSCE Final Act, to respect the Independence and Sovereignty and the existing borders of Ukraine.

The United States of America, the Russian Federation, and the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, reaffirm their obligation to refrain from the threat or use of force against the territorial integrity or political independence of Ukraine, and that none of their weapons will ever be used against Ukraine except in self-defense or otherwise in accordance with the Charter of the United Nations.
"
ez melyik értelmezés?
mert szerintem elég konkrét a szöveg, és nem értelmezés kérdése...
"Kétféle értelmezést is találtam az egyik, hogy akkor segítenek Ukrajnának, ha atomfegyvert birtokló állam támadja meg, a másik -a lazább-, nukleáris fenyegetés, támadás esetén."
hu.wikipedia.org/wiki/Budapesti_Memorandum

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.