Több banknál is szinte minden díj emelkedik márciusban. További kedvezmények (sőt bankfiókok) tűnnek el. Miközben az egyik oldalon folyamatosan nőnek a költségek, a bankoknál tartott pénzünkre már azok a pénzintézetek sem adnak majd szinte semmit, amelyek ma még szabad szemmel esetleg látható kamatokat alkalmaznak – írja Az én pénzem pénzügyi portál. ... Korábban ugyanakkor egy jól megválasztott bankszámlán még lekötni sem kellett a pénzt. A számlapénzre egyre több pénzintézet már ma nem ad egyetlen fillért sem. Emellett pedig a még megmaradt, szabad szemmel esetleg látható kamatok is nulla közelébe szállnak majd le. Az Erste március 18-ától a mostani akár 1,5 százalékos kamat helyett már csak 0,01 százalékot ad majd a számlapénzre. Ez azt jelenti, hogy ha valaki hatmillió forintot tart átmenetileg a számláján, most ezért egy hónapra majdnem 6,4 ezer forintot kap. Rövidesen azonban mindössze 50 forintot hoz majd ugyanez a pénz. A CIB április 30-ától nyesi le ugyanerre a szintre a...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Majd ha kiveszed a pénzed a "megőrzőből", akkor látsz csodát!
darwin
Egyébként 3 napja nem tudok az OTP számlámra rámenni.Megüt a guta!
Meine Ehre heisst Treue
@darwin: Az online banki ügyintézést többek között ezért nem komálom.
Pisti271
@darwin: Nem szokott vele gond lenni, kipróbáltam, most is másodpercek alatt sikerült.
gomez
Végül is ha nekem 6 millám lenne a bankban az csak a rossz pénzügyi politikának tartanám!
Bécsben már jobb a helyzet csak nehezebb megmagyarázni! Ezért nem érdemes magyar bankban magyar forintot raktározni! Matelcsy megmondta, van még csodásabbnál csodásabb ötletei hogyan lehet egy magyar emberről hét bőrt lehúzni úgy hogy ne fájjon!
darwin
@Pisti271: @Meine Ehre heisst Treue: Megoldódott:a telefonomat kellett frissíteni.Pedig olyan jó volt,hogy febr. 28 óta nem hívott senki.Eszembe nem jutott volna.A régi telefonok maguktól frissek voltak,amióta megokosodtak,azóta lusták frissíteni magukat.
Milyen jó , néhány gyerek a háznál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.