Feljelentéseket tesz az MSZP, amiért offshore cégeket juttatott olcsó gázhoz az MVM kereskedőcége.

A szocialista Tóth Bertalan szerdán sajtótájékoztatón elmondta: az offshore cégek három év alatt a törvények megkerülésével csaknem százmilliárd forint hasznot könyvelhettek el.

Az MSZP az ügyben különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, üzletszerűen elkövetett pénzmosás és bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős kárt okozó csalás gyanúja miatt feljelentést tesz – közölte.

Tóth Bertalan kitért arra, hogy ha az olcsó földgáz a szolgáltatókhoz kerül, az tízszázalékos gázárcsökkentést tett volna lehetővé, és a távfűtéses lakásban élők is jelentős megtakarítást érhettek volna el.

Karácsony Gergely, az Együtt-PM politikusa azt mondta: a bűnszervezet Orbán Viktorig ér, hiszen az offshore cégek egyik tulajdonosa Garancsi István, a Videoton futballklub tulajdonosa, a miniszterelnök családi jó barátja.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Tekla: Nézzél csak szét pl.: a Fityisznél! Egész erdőt fogsz találni, nem csak magányos fákat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
A POL POT szemináriumot végzett Polt/polc penetráns Petike semmivel sem különb gazdájánál..

A szaguk ugyanaz, félő, ha megnyeri az ellenzék a választásokat ezekhez nem fognak hozzá nyúlni!!..
Soha nem lesz ebben a országban "megtisztulás", ha a jobb és baloldal úgy hadakozik egymással, hogy közben a háttérben alkut kötnek...

KIJEV kell ide bárki bármit mond!
F_Viktor
@bukfenc: Baloldal is meg fog mindent tenni az elszámoltatásért, de segítségre lesz szüksége, mert egyedül nem tud olyan nyomást gyakorolni a legfőbb ügyészre - Polt Péterre, akit Orbán (a saját segge védelme miatt) 2019-ig posztjára bebetonozott -, hogy a fityeszes ügyeket ne takaríthassa el, ahogyan eddig is tette (2000-2006 között szintén ő volt a legfőbb ügyész!).
bukfenc
@F_Viktor: ma, 20:55
Te is tudod egy kicsit sántít az érvelésed.
A m.miniszterelnőknek, mint legfőbb közjogi méltóságnak, az állam irányítójának munkakörileg is joga van a mindenkori "második embert" megszólítani.

Amikor sokadjára kerüli le poltot az megfogja unni..
Ha, csak a polt helyetteseivel kommunikál hivatalosan, mit tud csinálni polt??

Hisztizik?

Bármilyen közjogi kinevezés nem egyenlő az aktuális munkakapcsolattal!!!
F_Viktor
@bukfenc: 2002-2006 között láthattad, hogy nem bírták lenyomni sem Medgyessy, sem Gyurcsány, ebben az időben is Polt Orbánt szolgálta ki.
bukfenc
@F_Viktor: tegnap, 23:14

Oksi, a törvény szerint kikezdhetetlen, de tudnak azért borsot törni az orra alá, és, ha nyer az ellenzék, - miért legyen korrekt a fidess rablóbanda ellen, ha ők is végig gusztustalanodták az elmúlt évet, ?
F_Viktor
@bukfenc: A Zembereknek hallatni kell majd a hangjukat, erre céloztam nyomás gyakorlása alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok