Az érintett beleegyezése nélkül közölte a Demokratikus Koalíció (DK) azt a videót, amelyen egy nő azt állítja, hogy a berettyóújfalui munkaügyi kirendeltség azért vonta meg tőle a támogatást, mert részt vett egy gazdatüntetésen - hangzott el a Hír TV szerda esti Híradójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...mit vártál...drága asszony??? mit vártál???...próbált volna engem mikrofonvégre kapni...ez a patkány ... valahol te is megérdemelted a leckét. mire számitottál...drága asszony???
szaboria1
@tavaszi: Benned fel sem merül, hogy megint meg félemlítették? Pedig majd rájössz még te is nagy játékosok a mostani vezetők. Ha figyelmesen nézted volna a bejátszást a kormány részéről igenis megvonták mert a munkaügyi központ még levélben is azt írta rosszkor volt rossz helyen. A megjelenési dátumnak pedig eleget tett.
silber13
@szaboria1: Ilyen ez, mikor az agyhelyét elborítja a narancsszínű köd!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.