A Medián legfrissebb közvélemény-kutatása szerint februárban a Fidesz gyengült, de látványosan vezet, a Jobbik határozottan erősödött, az Összefogásnak pedig nem változott a támogatottsága. A legnépszerűbb ellenzéki politikus Vona Gábor.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A PoliticalCapital mandátumkalkulátora szerint akkor lesz kormányváltás, ha mindenki aki valóban kormányváltást akar, az MSZP vezette ellenzéki koalícióra szavaz.

Jó lenne, ha április 6-ig megértenék az emberek, hogy minden máshova leadott szavazat a kormányváltás szempontjából(!), elveszett szavazat.
miazavalami
Az hogy a jobbik így feltornázta magát az elcseszett politikának , politikusoknak köszönhető . Mert amit a rendszerváltás óta művelnek az röhej. A volt szocialista országok közül magyarország gazdasága az elsők közt volt. Na ezt sikerült nekik szétverni!
pacsni
nem kormànyvàltàst szeretne, hanem embervàltàst szeretne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.