Egy hónappal a választások előtt a baloldali pártok megváltoztatják az eddig használt nevüket: Összefogás helyett mostantól a Kormányváltás névvel kampányolnak – írja az Origo.

A váltásra azért van szükség, mert kiderült, hogy a Szepessy Zsolt-féle Összefogás Párt is országos listát tud állítani, és nem akarják, hogy a választók pusztán félreértésből rájuk ikszeljenek a baloldali pártok helyett.

A baloldali pártok január közepén állapodtak meg egymással, és már január vége óta Összefogásként határozzák meg magukat, a politikusok is az Összefogás tagjaiként szerepelnek a médiában.

Az Origo szerint a választókat megzavarhatja, hogy lesz ilyen név a szavazólapon, miközben a baloldali pártok a saját nevükkel és a saját logójukkal szerepelnek majd (MSZP-Együtt-PM-DK-MLP).

A döntésnek már vannak látható jelei is. Míg eddig a március 15-i rendezvényre szóló meghívójukon a pártok feltüntették az Összefogás szlogent, jelenleg már nem olvasható a tüntetésről szóló Facebook-oldal fejlécénél a jelszó. Az MSZP, a DK és az Együtt Facebook-oldalának fejlécénél a képen szintén nem szerepel az összefogás szó – számolt be az Origo.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

összefogás
@JAJMÁR: Ezt is a mocskos FityeSSes csalóknak köszönhetjük!
" Minél több párt indul, annál nagyobb az esélye a FityeSSnek.
Ezért mindenki a KORMÁNYVÁLTÁSRA kell, hogy szavazzon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@modera: ma, 13:14

Ühüm, az lehet, de az már nem annyira biztos,
hogy az neki olyan fergeteges diadalmenet lesz!
Desischado
@modera: Elnézést, véletlenül nyomtam gombot!
Desischado
Ezt a szepessyt először évekkel ezelőtt láttam, és azt mondta, hogy minden munkanélküli munkakerülő! Pár hónappal később már finomított, azzal, hogy csak a fele! Monok polgija volt, és utalványban akarta a segélyeket fizetni, mondván, hogy elisszák. De az akkor Bíróság elkaszálta a dolgot. Kinézetre is undorító egy alak. Akkor utáltam meg. Elég szomorú, hogy állíthat listát, de sajnos, vannak agyhalottak, akiknek az ilyenek kellenek, mit ez az alak. Én máris megjegyeztem, a Kormányváltást!
Yoda69
@modera: Hol itt a tulzas? Inkabb meg elnezo voltam.
verőce21
Ha egy kupleráj nem megy a kurv@kat kell lecserélni, nem a homlokzatot átfesteni...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.