A Simon Wiesenthal Központ felszólította a magyar kormányt, hogy figyeljen oda a magyarországi zsidó közösség hangjára, és tisztességgel emlékezzen meg a magyarországi holokauszt évfordulójáról, ahelyett, hogy politikai szándékokból meghamisítaná a történelmet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
@miazavalami: Elfelejtetted, hogy nem a zsidók vitték vágóhídra a II. magyar Hadsereget és nem a zsidók rombolták le a fél Szovjetunót !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
A való igazat elmondja Zuschlag János.
szablyafűrész
@miazavalami: Horthy "eltűnt" fiát O. Skorzeny és brigádja mentette el, gondosan szőnyegbe csavarva, nehogy megfázzon, pont ezért, mert értesültek a kiugrási kísérletről.
gomez
a háborús bűnök nem évülnek el!!!De ez nem jelenti azt hogy csak egyes embereknek jár ki a tisztelet! A háborút soha nem kis emberek robbantották ki, ők csak az elszenvedői annak a pár gazdag embernek akik nem tudják mit keressenek maguknak szórakozásul! Mi csak azt hisszük hogy emberek vagyunk, de az állatvilág magasan felettünk áll! Mi egymást öljük nagy boldogan! Bizony nagyon sok temetőben rendbe tartják az orosz sírokat bízva abban hogy máshol is így bánnak az elesett kis emberekért! Nagyon sok család bizony még ma is sirat olyan embereket-zsidó, nem zsidó- akit a rohadt politika vitt a sírba! Bezzeg ők még most is abból élnek!
szablyafűrész
@kacsa0707: "A való igazat elmondja Zuschlag János." Ja ! A fidesznyik meg diktálja...már csak az a kérdés, hogy mennyiért ment a 'bót'...
keresztapa
Nagyon sok a rizsa! A történelem hamisítók, nagyon jól tudják, ha a történések nem az adott korban kerülnek a nép történetébe, akkor azt hamisítani kell és hamisítják is. Mindenkori győztes igénye ízlése szerint. Az adott korban a szövetséges államok vezetői szigorúan bírálták volna, az elgázosításokat. de sem Roosevelt, sem Churchill, sem Sztálin nem beszélt sohasem
"gázkamráról" A Vatikán és a nemzetközi Vöröskereszt is hallgatott. Nagyon különös! Ha Birkenau egy megsemmisítő tábor lett volna, heteken belül egész Európa tudta volna ezt, és a Lengyel
ellenállás pontos információt terjesztett volna a tömeggyilkosságról.
Hogyan lehetséges, hogy az adott időben a rádió a sajtó nem közölte a borzalmakat? Viszont a tífuszról 1942 -től folyamatosan közölte az áldozatok számát a sajtó ,rádió, a vöröskereszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.