A Simon Wiesenthal Központ fölszólította Orbánia kormányát, hogy tisztességesen emlékezzék meg a magyar holokausztról. Helytelen! Mert ez az a magyar „kormány”, amely kétharmados parlamenti többségét igen jelentős részben az általa hosszú évek óta szervezetten és folyamatosan üzemeltetett propagandagyárának, e gyár hol nyíltabb, hol takartabb (sunyi) módon rasszista indulatok keltésére hangolt tartalmainak köszönheti.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tavaszi
...csak befutott a megrendelés : tesék tisztességesen emlékezni!!! ...igenis Simon W. uram, kérése számunkra parancs...már meg is kezdtük az emlékezést...és a választás után gőzerővel fogjuk folytatni...nem tartjuk etikusnak napi politikai hacacáréval kissebbiteni ezt a ...vészterhes időszak elötti főhajtást...a kormány a helyén van , megemlékező csapataink, harcban állnak hogy sikeres legyen a főhajtás.
szablyafűrész
@tavaszi: ...és hova lettek a zsidó felvásárlók - szívi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.