Egyik nap a kormány kényszerére aláírt, másnap pedig meghalt. Komáromi Andrást a Fidesz-kormány üldözte és terrorizálta, hogy adja el neki az EU-s pályázatok csillagászati milliárdjai és bűntettei irányítását a Fidesz számára jórészt ellenőrizetlenül lehetővé tevő szoftvert, majd miután eladta a kormánynak, másnap hirtelen meghalt!

Forrás: hirarena.com
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Remélhetőleg az EMIR adatbázisát még idejében sikerült letétbe helyeznie, hogy gyilkosai a megérdemelt helyükre kerülhessenek.
nyanya001
Komáromi András 1995-ben a Welt 2000 Kft. alapítója lett, amelynek tulajdonosa maradt egészen 2006-ig, amikor a részét eladta. Azonban - ahogyan ez az e téren szakmai zseniknél lenni szokott - az Egységes Monitoring Információs Rendszer (EMIR) nevű szoftvernek továbbra is jogtulajdonosa maradt, ugyanis a programot - mint szellemi terméket - levédette, hogy tőle kelljen megvásárolni a program használatát. Tehát a rendszer forráskódja nála maradt.
Hellcat
A fidesz maffia keményen dolgozik...lehet mellé tapsikolni fidesznyikek...újabb haláleset a fidesz rovásán.
F_Viktor
Remélhetőleg az EMIR adatbázisát még idejében sikerült letétbe helyeznie, hogy gyilkosai a megérdemelt helyükre kerülhessenek.
bencemacska
A fejében levő "adatbázis" megszerzésére nem volt lehetőségük!
"Ha nem lehet a mienk, senkié se legyen!"
JAJMÁR
@F_Viktor: 20:28 Remélhetőleg soha nem lehetnek benne biztosak, hogy nincs-e valahol letétbe helyezve az EMIR adatbázisa. Egyszer minden kiderül...
F_Viktor
@JAJMÁR: A NAV-os Horváth már az első nyilatkozatai között megemlítette, hogy több ügyvédnél is letétbe helyezett pár mappát.
A decemberi NAV-os fegyveres felvonulás után csak gondolt Komáromi is erre a lehetőségre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.