Egy névtelen, de a szerkesztőségben nevet és címet hagyott, frusztrált CBA dolgozó tálal ki: 5 év alatt körülbelül ötvenszer használtunk nem lejárt sajtot a stanglira meg az egyéb sajtos ételekre. Minden délután az volt az egyik pék dolga, hogy a penészt levágja a sajtról, amit behozott és a három napos címkét felragassza rá, mintha friss lenne. Utána persze be a hűtőbe. Tudom, most ez egy kicsit meglepő, de mi már annyira hozzászoktunk, hogy ez nem is olyan megrázó a számomra. Egyétek csak! Amit a pékségbe dolgozunk fel, a fele le volt járva. Nem csak hébe-hóba! Hanem majdnem mindig. Lejárt élesztő, itt több mázsáról beszélek! És: Virslis táskát csak akkor csináltunk, ha volt lejárt virsli. Ugyanakkor van jó hír is: Egyedül a kakaós csiga, amit nyugodtan megehetsz. A teljes olvasói levél a Hírhatár.hu oldalon.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Vásároljál magyar boltból magyar árut és sz@rt is megetetik veled !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@kkalman: Az nem olyan egyszerű.
1. Ha felfedi magát, a büdös életben nem lesz munkája hasonló cégnél. Olyan ez mint kormámutyik. Az egyik pofátlanul nagyban csal, a másik is csak nem akkorában.
2. A levélben is benne van, hogy embereik vannak az ellenőrző szerveknél. Előre tudnak az ellenőrzésekről vagy mikor lebuktak, elkenték az ügyet.
Yoda69
@human: Egyebkent is lathattuk mi tortent Horvat Andrassal, amikor nekiment a NAV-nak.
Eroszakkal elvettek bizonyitekait (zold dosszie), amirol a mai napig sem tudni hova kerultek.
Valoszinuleg orbanek bezuzattak. Es raadasnak meg o ellene indul eljaras.
A maffia allamban a politikusok es azok kivaltsagosaik ellen nem lehet erdemben kuzdeni, mert mindenhol az o seggnyaloik vannak. Az egyetlen es egyben utolso lehetosegunk hogy Magyarorszagon ujra demokracia legyen az Aprilis 6.-a.
Ha az elbukik akkor hosszu hosszu evekre a maffia fog uralkodi az orszagban.
human
@Yoda69: Az április 6-i kormányváltás akkor lesz számomra hiteles, ha az új kormány azonnal előveszi a zöld dossziét és kivizsgálja az esetet. És ott nem az esetekre kell koncentrálni, hanem azokat az navosokat kell felkutatni akik leállíttatták a vizsgálatokat. Ezek megbízóit is meg kell találni, akik minisztériumi szinten vannak. Fideszes emberek biztos vannak benne, más nem magyarázza, miért nem lépett a fidesz olyan gyorsan itt mint a Simon ügyben ahol jóval kisebb tételről van szó. Ha a bal oldal is sáros az ügyben, akkor ki kell vetnie magából azokat akik náluk felelősek.
A zöld dosszié szimbóluma a politikai rendszerváltásnak. Ha vizsgálódnak, megnyugodhatunk hogy valami változás elindult. Ha nem vizsgálódnak, akkor nem fog semmi sem változni a korrupció terén és továbbra is évi ezermilliárdoktól esik el a költségvetés.
Yoda69
@human: Tokeletesen egyetertek veled. Csak egy nagy gond van, hogy a maffia-kormanyt nem biztos hogy sikerul levaltani. Es nem azert mert nincs meg a kello szamu szavazat. Az szerintem siman megvan. Hanem azert mert el fogjak csalni mint tettek azt Bajan vagy Foton. Tudjak jol a fideszesek ha buknak, akkor nagy reszuk egyenes a bortonbe fog vonulni. Ezert nem fogjak engedni a demokratikus rendszervaltast.
silber13
@joopapa: @varrólány: Nyugi! Nemsokára kapható lesz a CBA új terméke: a tehénben pasztőrizált tej!
varrólány
@silber13: Itt a gépben van a tehén , legalábbis jó tejet lehet belőle venni.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.