A Puskás Akadémia-Budapest Honvéd meccsen a hazaiak által levetetett "Puskás, Kispest, Hungary" feliratú drapériát a kispesti szurkolók hazafelé menet Felcsúton feszítették ki. A Honvéd a történtek után a Nemzeti Sport megkeresésére közleményben reagált: „Az MLSZ előírása egyértelműen fogalmaz. Minden hazai csapatnak joga van eldönteni, hogy milyen drapériákat rakhatnak ki a stadionba kilátogató szurkolók. Ezért alkalmazkodni kell a pályaválasztóhoz” - fogalmaz a kispesti klub a tegnapi esettel kapcsolatban.

Forrás: samsungsport.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ezentúl minden stadionban csak kizárólag ezt a drapériát lehet kifeszíteni.

Éljen bolseviktor elvtárs, a sport nagy barátja. Hajrá Felcsút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
Minden tiszteletem azoké akik még szereti a hazai focit és kijárnak meccsekre! De könyörgöm mi lesz ezzel a nyomorult stadionnal ha az építtető uralkodó csillaga leáldozik,úgy mint a juhásznak? A megye 22-ben lévő felcsút meccsre kilátogató 30 nézőnek fenntartják ezt a hatalmas stadiont? Vagy ha vezér elhagyja az árnyékvilágot és elköltözik az örök vadászmezökre, ez lesz a temetkezési helyszín mint leninnek a mauzóleum!
QQCSI
@joopapa: Emelik a közmunkások számát, minden fűszálra jut egy ember, aki havi nettó létminimum per kettőért fazonra igazítja a műfűszálakat. :(
joopapa
@QQCSI: Igaz! De így legalább meglesz az a fránya egymillió munkahely!
QQCSI
@joopapa: Simán! 250-250 ezrenként a Lajtán és az Óperenciás tengeren túl.
Desischado
orbanisztánban ez így dukál! Lehet választani, hogy kell e nekünk mindez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.