A korábban megszokottnál hosszabb hajjal, élénk színű blézerben és napszemüvegben jelent meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon hétfőn Dávid Ibolya. Az egykori MDF-elnököt és igazságügyi minisztert egyebek mellett kényszerítéssel vádolja az ügyészség párttársával, Herényi Károllyal együtt. A Pesti Központi Kerületi Bíróság két éve az alapeljárásban első fokon, nem jogerősen mind a négy vádlottat felmentette a vádak alól jobbára bűncselekmény hiányában. Tavaly januárban azonban a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék hatályon kívül helyezte a korábbi döntést az ügy több vádlottja esetében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Ez is a fidess seggnyalója volt. Alá lehetne pakolni egy söprűnyelet. Tudna menni két kört a háztömb körül éjszaka bagolyhuhogás mellett az biztos. Így múlik el a világ dicsősége Ibolyka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@töky: Ejnye,más nyeled nincs amire rá ültesd ?,mindég a munka-- a söprű:
töky
@perfekt: Cimbora ! Sajnos az én nyelem eleje és vége még sziklakemény, de a közepe már erősen hajlik... Sok telet és nyarat megért már, csak velem együtt öregszik. ( pedig még a szüzességünket is együtt vesztettük el anno a Bem apó idejében.
perfekt
@töky: Csak azért nem nyomtam a tetsziket mert ,ez nem jó állapot.Nem tudtam korodat,nem tom, de a merevítő tablettákat megnézted már!A kor nem csak állapot, és éppen ezért azon lehet formálni--frissiteni úgy -hogy---így!
töky
@perfekt: nem tetszenek a merevítő. Inkább húzogatom, meg mondom az asszonynak, hogy leheljen lelket belé.
perfekt
@töky: Azta!:-)) és milyen sikerrel? (Indiszkrét)----mert az már olyan lehet mint a hajókötél,húzni lehet de tolni nem:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.