A jelenlegi számítások alapján a hétvégén feltámadó széllel és záporokkal hidegfront éri el térségünket - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn honlapján, hozzátéve: a front pontos érkezése, s hogy mennyire befolyásolja az ünnepi rendezvények alatt az időjárást még bizonytalan, ezért a meteorológiai szolgálat előrejelzői számára kiemelt feladat lesz a prognózisok frissítése a következő napokban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@darwin: Rákay Kálmán Philip szerint! De csak azért 1millió, mert most nem hoztak magukkal még egy birkát.
darwin
@adrenalink: Megsértődött,pedig most nem konkrétan párt szimpatizánsokra gondoltam a kevesebb résztvevőt,hanem a március idusa nem vonz ennyi embert.
adrenalink
@darwin: Egy búcsú koncertre is sok rajongó el szok' menni...:-)
darwin
@adrenalink: A Metró ,Omega,Illés koncert, na az valami volt.Azt hiszem 100000 alatt volt a nézőszám.Bár egy könnyes,reggae -es Orbán búcsút kifizetnénk néhányan.
adrenalink
@darwin: Abban az időben még nagyon fiatal voltam, de néhány éve egy Omega koncerten voltam, 3/!/ nemzedék tombolt a sportcsarnokban.
tavaszi
------azt hiszem ujra időszerű lesz a plakát : tavarisi konyec...csak mot megkéne zenésiteni..és tüzijátékkal fűszerezni...

...micsoda fröcsögés ..és ordítozás lesz ha pár baloldali lesz a tisztelt házban...atyavilág...és atöbbi fidesz -kdnp-jobbik.

megmondtam pár honappal ezelött hog 3 párti lesz a ház...nagyon alakul...igy hogy 18 párt lett a cédulán...pláne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.