Eddig 39 embert állítottak elő a rendőrök Budapesten azon rendelet alapján, amely szerint jogellenes az életvitelszerű tartózkodás egyes közterületeken - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
ez az "életvitelszerű tartózkodás" közterületeken kifejezés eleve felviszi a vérnyomásom!
Élt valaha is utcán ez az idióta aki ezt kitalálta? Közterületen az ember eleve max. egy padon megeszik egy szendvicset, megiszik egy pohár vizet, egy kicsit megpihen több órai "vándorlás" után, ha el nem zavarják "megalszik éjjel". Ha van valahol egy bokor elvégzi - jó esetben - a "kisdolgát". A többi??? Hol mos fogat, fürdik, mossa a ruháját - már ha van váltás - és még sorolhatnánk!!! EZ ÉLETVITEL???
dömdödöm
és hány kapott lakást az 500 ezer üres lakásból az államtól ? hány kapott esélyt hogy újra kezdhesse életét ? erről kéne beszélni :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.