Megöltek egy 18 éves lányt Budapest X. kerületében a Zágrábi utca és a Száva utca találkozásánál – értesült a Hír24. Az áldozatot lelőtte támadója.

A Hír24 úgy tudja fél órával később a XIV. kerületben a Füredi úton megtalálták egy férfi holttestét, aki egy vadászpuskával végzett magával.

A Hír24 korábban azt írta, utóbbi feltételezhetően a lány gyilkosa lehetett. A rendőrség azt közölte a két eset között nincs összefüggés. A rendőrség a honlapján azt írta: a Budapesti Rendőr-főkapitányságra kora reggel két holttestről érkezett bejelentés. A BRFK munkatársai megállapították, hogy a Budapest X. kerületi Zágrábi utcában talált, egyelőre ismeretlen személyazonosságú fiatal nőt megölték. A XIV. kerületi lakásában talált idős férfi azonban öngyilkos lett.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ki érti ezt? Pedig rend van, de akkora...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feri57
Míg a politikusaink a közvagyont lopják több százmilliókat, addig elzárták a kukákat a hajléktalanok,éhezők elől. Nem undorító?
csa-csa
@szaboria1: Egyetértek! nem csak "bátrabbak", de egyre durvábbak is! nem zavarja ezt a tetves bagázst sem a kamera, sem ha valaki - sors ne adja - arra jár! És csak próbálj segíteni4 Téged is kinyírnak!
Elképesztő, kétségbeejtő és tragédia!
kukac50
Két hét alatt rend lesz? Mikor kezdik számolni?
krumpliorr
Pedig Pintér az első 2 hétben /lassan 4 éve/ rendet rakott!

Vagy lehet, hogy csak az irodájában, mert az utcákon biztos, hogy nem.
Ezek tényleg elhiszik,amit hazudnak vagy azt hiszik, hogy mi hiszünk nekik?...brrr
Belegondolni is rossz.
kiskutyauto
Köszönjük orbánmaffia... két hét alatt rend lett.. oda züllött az országunk, hogy 18 éves lányt lőnek le a nyílt utcán... köszönjük orsósviktátor hogy afrikanizáltad hazánkat... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
modera
@feri57: De, a kukázás valóban elég undorító, főleg amikor kidobálják a szemetet a földre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.