A belső mentős körlevél szerint az államkincstár hibázott, ezért vesznek most el a fizetésből. Emlékeznek még a pedagógusokra, akiknek tavaly szeptemberben csak véletlenül emelte meg a fizetését az állam, és akikkel visszafizetették a pénzt? A mentősökkel most valami nagyon hasonló történik. Az Országos Mentőszolgálat hírlevelében magyarázkodik a mentősöknek, hogy miért lett hirtelen kevesebb a fizetés.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
miért nem azok fizetik akik hibáztak ? nagyon örülnek nektek most , hogy minek vagytok ott egyáltalán számolás és írástudatlanul azt senki sem érti ! :-( :-( :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
A béremelés írásban történik, gondolom a mentősök is írásban kapták. Ezért abból elvenni
levonni törvénytelen. Gondolom nem hagyják szó nélkül az érintettek.
Meine Ehre heisst Treue
@szöszmösz: Jövedelmet csökkenteni, tudomásom szerint csak a munkavállaló beleegyezésével lehet.
Desischado
Mert Magyarország jobban teljesít, pardon, hasít!
szöszmösz
@Meine Ehre heisst Treue: Elméletileg igen, bár a gyakorlatban ilyen hülyéről nem tudok, persze vannak csökkentésre trükkök, de az ilyen tömegesen nem alkalmazható.
Ez úgy tűnik a leírtakból -, bár részleteket nem tudok- hogy egy esetleges levonás védhetetlen, mert már legalább két hónap eltelt a béremelés óta, tehát nem lehet aprócska tévedésre hivatkozni. Én biztos Munkaügyi Bírósághoz fordulnék.
Meine Ehre heisst Treue
@szöszmösz: Én is megkeresnék a helyükben egy szakjogászt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.