Páros lábbal rúgta ki Varga Bélát a héten az amerikai dzsessz-zenekara, amikor megtudták, hogy ő a Kuruc.info tulajdonosa – számolt be a Tett és Védelem Alapítvány.

„A zenekarunk tagjait sokként érte, amikor megtudtuk az igazságot Varga Béláról" – magyarázta Bruce Oliver, az amerikai dzsessz-zenekar vezetője. Mint mondta, megbeszélték a helyzetet a zenekar tagjaival, úgy döntöttek megszűntetik Varga tagságát, és megszakítják vele a kapcsolatot. „Mi nem akarjuk, hogy nevünk összefüggésbe hozható legyen a nyíltan szélsőséges nézeteket valló magyar nyelvű hírportállal. A helyzet nagyon kínos, de eddig csak mint zenész ismertük Vargát"- tette hozzá.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Nem az a gond a kuruccal, hogy alkalmanként igazságot is ír, hanem az, hogy ezt nem tudja gyűlöletkeltési célzat nélkül megtenni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szjupermen
Bruce Oliver! Gratulálok. Így csinál egy erkölcsös, gerinces ember.
szjupermen
@QQCSI: A Kuruc Infót azért kell elítélni, mert törvénytelenségeket és aljasságokat művelt. Példának okáért, mikor a számukra kellemetlen ítéletet hozó bírók nevét, telefonszámát közreadták.
QQCSI
@szjupermen: Ismétlem: ha törvényellenes, amit csinálnak, járjon el az ügyészség, a bíróság!
Egy dologra emlékszem, amit olvastam: Nagy-Britanniában olcsóbb volt a Pick téliszalámi az ottani Tesco-ban, mint Magyarországon bárhol. Blokk mellékelve. Csányi úr szalámija ott, ahol a bér az ötszöröse a magyarénak! Ismétlem, nem olvasom a kurucinfót, de ezen az alapon a közszolgálati televíziót is be kellene tiltani a folyamatos hazugságai miatt.
Csolovek
@szjupermen: Úgyan miért lenne titok? El vagy te szálva pajtikám.
szjupermen
@Csolovek: Te vagy elszállva, kicsi tesó. ha a te számod, lakcímed, neved is kiírnák egy honlapra, vajon ugyanezt írnád?
szjupermen
@QQCSI: Mivel ott, ahol megjelenik, a hazai törvények fabatkát sem érnek, nem nagyon tudok egyetérteni veled. Az aljasság pedig akkor is aljasság, ha más is követ el ilyeneket. A szalámi árát pedig a piac dönti el.Velencében én is hazai szalámit vettem, mert csak az volt számomra megfizethető. Ezen el kellene gondolkodni, hogy vajon miért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.