A lengyeleket nagyon mélyen érinti a magyar miniszterelnök Ukrajnával kapcsolatos közömbössége. Ezúttal a Gazeta Polska című, radikálisan jobboldali lap – amelynek klubjai szervezték a békemenet lengyel támogatóinak utazását – hasábjain támadt a magyar miniszterelnöknek.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nesze neked lengyel - magyar barátság, testvériség !

Az újságban Ryszard Czarnecki, a Jog és Igazságosság (PiS) európai parlamenti képviselője fakadt ki, cikkének címe: „Szégyen, Viktor, szégyen!” Czarnecki ezt írta: „Orbán egyre nagyobb csalódást okoz. Számunkra valaha modern kori Robin Hood volt, aki helyes ügyekben háborút hirdetett a nagy unióval szemben. Hittem abban, hogy Robin Hoodot nem lehet megölni – nem gondoltam, hogy Robin Hood öngyilkosságot követ el.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Basszus !! Akkor most nem jönnek a lengyel barátok a cöfözni???:-))
Mobil123
@nyanya001: Hihi :-)) vajon az itthoni fanok mikor vallják be hogy csalódást okozott??
nyanya001
@Mobil123: Majd ha elkerülnek a zsíros bödön mellől ! :)
Mobil123
@nyanya001: Te nálam nyugdíjasok jártak aláírást gyűjteni és nem hinném hogy ők zsíros bödön mellett lennének . Akik meg ott vannak addig amíg van mit kitunkolni addig ott lesznek és még agyúval sem lehet őket kilőni onnan ill. amíg csorog be tőlünk az adók garmadája.
bretagne
Mi lesz a békamenettel? Remélhetőleg, nem vonulnak fel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.