Két éve magalakulásukkor a "nem leszünk gyarmat" molinóval tüntetett a békemenet, azóta a kormány megkötötte a paksi szerződést Putyinékkal, most egy héttel a választások előtt a tiszta választásokért szálnak harcba a kormány civiljei. Ez már nem irónia, vagy cinizmus, ezt hajszálpontos előrejelzésnek hívják. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az a legrosszabb az egészben, hogy még mindig van egy jó adag hülye, aki ott lesz és elhiszi, hogy tényleg azért kell vonulni, amiért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Nekem erről a reklám jut az eszembe. "Igyál még egy pohárral és fogd a nyuszira..."

@szablyafűrész: Bocs, de egyrészt hiányos a listád, másrészt viszont csodállak azért, hogy olyan lehetetlen küldetésbe fogtál, amit ő úgysem ért...
karma1
@coyote3: Asszem, szablyafureszunk listaja leginkabb a nagyon exponalt szemelyisegekre vonatkozik, nem akar bennunket terhelni az osszes sz@rf@szu fideszes adataival traktalni - en mar ettol is hidat fogtam, de legalabb tudom, hogy milyen az a "palfordulas" elesben...:-))
dr. prédikátor
Egy ilyen semmitérő hernyót mint a tavaszi,miért akarjátok zongorázni tanitani???Annyi esze sincs mint egy marék lepkének! Csak élvezkedni jár ide, minden beirásánál megél egy orgazmust!!!
Desischado
@silber13: Igazad van Silber! De tudod, kinyílik a bicska a zsebemben, mikor itt vagyok munka nélkül, lehetőségem, sem pedig reményem sincs rá, hogy találjak, és akkor ez meg mubnkakerülőkről hadovál! Persze, hogy eldurrant az agyam! Máskülömben nagyon jól tudom, hogy egy ilyen fideszes bérnyalonccal valóban nem érdemes leállni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.