Két éve magalakulásukkor a "nem leszünk gyarmat" molinóval tüntetett a békemenet, azóta a kormány megkötötte a paksi szerződést Putyinékkal, most egy héttel a választások előtt a tiszta választásokért szálnak harcba a kormány civiljei. Ez már nem irónia, vagy cinizmus, ezt hajszálpontos előrejelzésnek hívják. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Az a legrosszabb az egészben, hogy még mindig van egy jó adag hülye, aki ott lesz és elhiszi, hogy tényleg azért kell vonulni, amiért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
töky
nem írok semmit, mert azt úgyis törölnék.
Hellcat
Ez annyira...őőő...á erre nem tudok mit mondani...nincs rá szó hogy ez mennyire a legalja. Van egyfajta fokozat mennyire idegesítem fel magam valamin...mérges leszek aztán ideges aztán nagyon ideges és káromkodok aztán dühöngök és még jobban káromkodok aztán átesek a holtponton és csak állok és nézek, hogy ilyen nincs...mérhetetlen csalódottsággal állva és emészteni a felfoghatatlan...ez a hír instant átrepített a holtponton...és hülyén érzem magam mert számíthattam volna rá hogy ez lesz...hogy megint azt kenik a másik oldalra amit éppen csinálnak...erre...nem...egyszerűen nem...ennek az országnak annyi..
JAJMÁR
Nagyszerű, szükség is van rá! Gondolom, ezzel a felirattal, plakátokkal és molinóval járulnak az illetékes elé, aki a ME. és igen, jó helyen kérik. Egyetértek.
Levrone
Hellcat: basszus, nagyjából megfogalmaztad azt, amit én is érezni szoktam, de csak ritkán tudok szavakba önteni, mert gyakorlatilag ezekre már nincs megfelelő kifejezés... Köszi. :-)
Brother Louie
Valami bennfentes elmondhatná, hogyan vezérlik a menetelőket.

Hogyan kell az oroszokat gyűlölni majd fordulni 180 fokot és köpni az EU-ra, majd éltetni a titkosítottt Paks-szerződéseket és rögtön utána örülni a 300 milliárd forintos EU-s korházfelújításnak.

Egy seggel ennyiszer fordulni nem lehet. Fizikai képtelenség.
szablyafűrész
Ja ! Amikor Mengele "doktor" CO-riasztót szereltet fel a barakkokban...
JAJMÁR
A meneteseknek teljesen mindegy, hogy miért vonulnak. Vonulnak, mert kérik tőlük. Ennyi!
(Meg azért is, mert nem mondhatják, hogy nem, ha állami alkalmazottak, ha a főnök vérfideszes, ha közmunkások stb. Nem kell őket túl komolyan venni :) )
dzurinda
@Brother Louie: "Valami bennfentes elmondhatná, hogyan vezérlik a menetelőket. "

Ne keresd a logikát. Bármilyen intézkedésnek éljeneznek, és annak az ellenkezőjének is. Egy nagy, befolyásolható tömeg.
kiskutyauto
Ez az agyhalott seggnyaló birka söpredék, addig fog vonulgatni, addig hergeli és provokálja a gondolkodó, épeszű magyarokat, amíg a vége az lesz, hogy egy rakéta lesz közéjük lőve.. én szóltam...
szablyafűrész
2858038
ember
le akarja
váltani
a Fidesz-kormányt!
szöszmösz
Márt megint magukhoz nyúlnak. Állandóan maszturbálnak!
joopapa
Ez kb olyan mintha a hentesek tüntetnének a a vágómarhák levágása ellen!!
A Tündik bündije
Az a legrosszabb az egészben, hogy még mindig van egy jó adag hülye, aki ott lesz és elhiszi, hogy tényleg azért kell vonulni, amiért.
evacica
Hát ez a pofátlanság teteje! A fidesznél pofátlanabb erkölcstelenebb és gátlástalanabb bandát nem láttam! Még, hogy a választás tisztaságáért menetelnek,ők akik mindent elkövettek, hogy ez a választás minden csak tiszta és becsületes ne legyen! Az új választási törvény is biztosítja, hogy ne azonos esélyekkel induljon az ellenzék és ők! Az adófizetők pénzén szerveznek békemenetet, ahová gy csomó szerencsétlen embert köteleznek, hogy részt vegyenek, mert különben elveszítheti az állását pl CBA. Gyomorforgató az egész, ilyen a fideszde a fejétől bűzlik a hal!A főnök úgy is kedveli a közmondásokat!
szjupermen
@Hellcat: Belőlem meg kitör a naturizmus: a békemenetesek nem mások, mint egy vödör takonyban tekergőző giliszták, cseresznyemagos ürülékkel lefosva.Hatalmas seggnyaló nyelvvel, nulla IQ-val. Szar, senkiházi hazaárulók. A jóérzésü emberektől bocsánatot kérek, de a véleményem megingathatatlan.
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tavaszi
...a cocik még nem is sejtik...hogy a kiebrudált szili Kata mennyi voksot fog elvinni az összefosástól...rengeteget...jobbról nem fog elvinni mert itt emlékszünk amikor .az ő szavazatán bukott meg a kettősállampolgárság ügye...akkor még pártfegyelem alatt nyögött,,,...mi utáljuk eléggé...de a békességet ohajtó balosok...rávoksolnak keményen...de bizony ám elvtársak...ezt jól elbasztátok...és még van 3 párt aki megfeji a baloldali szavazókat...
Yoda69
@tavaszi: Mennyit fizetnek egy bekamenetesnek a vonulasert?
Gondolom beugrok en is ha jo a penz. Ha 800-at adnak egy tapsert, akkor a meneteles min. 5.000.
Desischado
@tavaszi: Barom vagy te, tudod! Ingyenélő mukanélküli?! Hogy nem sül le a képedről a bőr! De mit is várok egy agyhalott fityiszes nyalonctól?! Magad minősíted, meg a haverjaidat, mert aki ennek a csürhének tapsol, az az igazi barom!
Aki egyetért velem, az lájkoljon!
Desischado
A röfibanda megint nyomul? Lehet vígan röfögni, ha orbán főhazugovics parancsolja!
silber13
@Desischado: 4:46-ra : Ne várj értelmes megszólalást ettől a hibbant provokátortól, aki a narancsos söpredék szószólója, egy kis baksis reményében!!
Yoda69
Az egesz bekamenet hiteltelenne valt, miutan egy volt kommunista besugo a foszolojuk.
szablyafűrész
@tavaszi: Lujza ! Romlik az állapotod !

Itt van neked - már sokadszorra, de az 1 bites memóriádat kihívás elé állítja - a "vörös sálas komcsihad":

Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Csurka István - III/3 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Chikán Attila - MSZMP tag
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Boross Péter - MSZMP tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
III/2 ügynök D-8
Balogh Gyula - MSZMP tag
Mikola István - Hazafias Népfront, elnök
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Varga Mihály - KISZ titkár
Deutsch Tamás - KISZ titkár
Orbán Viktor - Gimnáziumi-egyetemi KISZ titkár
Kövér László - KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és
Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó
Társadalompolitikai Intézet munkatársa
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB tag

Merj nagyot álmodni - te szegény...

@tavaszi: ma, 00:27 - keresd fel orvosodat, gyógyszerészedet...vagy kedvenc pszichiátriádat...
coyote3
Nekem erről a reklám jut az eszembe. "Igyál még egy pohárral és fogd a nyuszira..."

@szablyafűrész: Bocs, de egyrészt hiányos a listád, másrészt viszont csodállak azért, hogy olyan lehetetlen küldetésbe fogtál, amit ő úgysem ért...
karma1
@coyote3: Asszem, szablyafureszunk listaja leginkabb a nagyon exponalt szemelyisegekre vonatkozik, nem akar bennunket terhelni az osszes sz@rf@szu fideszes adataival traktalni - en mar ettol is hidat fogtam, de legalabb tudom, hogy milyen az a "palfordulas" elesben...:-))
dr. prédikátor
Egy ilyen semmitérő hernyót mint a tavaszi,miért akarjátok zongorázni tanitani???Annyi esze sincs mint egy marék lepkének! Csak élvezkedni jár ide, minden beirásánál megél egy orgazmust!!!
Desischado
@silber13: Igazad van Silber! De tudod, kinyílik a bicska a zsebemben, mikor itt vagyok munka nélkül, lehetőségem, sem pedig reményem sincs rá, hogy találjak, és akkor ez meg mubnkakerülőkről hadovál! Persze, hogy eldurrant az agyam! Máskülömben nagyon jól tudom, hogy egy ilyen fideszes bérnyalonccal valóban nem érdemes leállni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.