Hiába áll védjegyoltalom alatt a "Magyarország jobban teljesít" szlogen, hiába fizetett súlyos milliókat érte a kormány egy magáncégnek, a rendőrség szerint nem követett el hűtlen kezelést a kabinet, amikor azt ingyen átadta a Fidesznek. A BRFK elutasította a baloldali ellenzék feljelentését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ennek ellenére a nyomozók úgy látták, sem a jelmondat, sem a látványterv „nem képvisel olyan piaci értéket, mint az üzleti életben egy védjegyként bejegyzett márkanév”, a reklámozással tényleges haszon nem „realizálható”. Ezért a rendőrség szerint „a hűtlen kezeléshez szükséges bűncselekmény tényállási eleme hiányzik”.

Akkor meg szedjek le mindenhonnan, mert felesleges...

Viszont akkor megiscsak a baloldalnak van igaza a feljelentesben megjelolt hutlen kezelessel, mert a Fidesz a semmire dobott ki hetszazhatvan millat, ami az adofizetok penzebol lett kifizetve annak a kocos tarsasagnak, akiknek sikerult ezt a 3 szot szlogenkent kiizzadni magabol...

Persze, hogy ilyen dontes szuletik, amikor az egesz birosag kilora meg van veve, es orban mellenyzsebebol kandikalnak ki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.