A parlament nemzetbiztonsági bizottságának összehívását kezdeményezi a Fidesz jövő szerdára Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes korábbi nemzetbiztonsági ellenőrzése ügyében – közölte Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője, a parlament szakbizottságának alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján.

A Magyar Nemzet pénteken írt arról, hogy Simon Gábort az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal 2008-ban és 2009-ben is C típusú ellenőrzésnek vetette alá, ám a lap információi szerint a volt képviselő, munkaügyi államtitkár az anyagi helyzetéről kitöltött kérdőíven egyszer sem tüntetett fel külföldön vezetett bankszámlát.

Németh Szilárd ezt úgy értékelte, hogy Simon Gábor "a C típusú vizsgálatában is hazudott". Közölte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság ülésén megnéznék az összes dokumentumot az ügyben, meghallgatnák a jelenlegi, szükség esetén pedig a korábbi titkosszolgálati vezetést is, valamint a nemzetbiztonságért felelős akkori minisztereket.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Remek ötlet.
És amint ez lefutott, hivatalosan is kezdeményezni fogom a nemzetbiztonsági bizottság összehívását a 2006-os eseményekkel kapcsolatban, hogy tisztázásra kerüljön végre, Orbánnak milyen szerepe volt az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására tett kísérletben, valamint hogy milyen kapcsolatai vannak azokkal a - sok esetben köztörvényes bűncselekményekért elítélt - személyekkel akik alaposan gyanúsíthatóak a rendzavarással, és a köztulajdon megrongálásval.
Ugyanis az államellenes bűncselekmények soha nem évülnek el Viktorkám.
Hellcat
@A Tündik bündije: Tudod hogy abból sajna nem lesz semmi...HA! lenne kormányváltás viszont megérné átvizsgálni aztán lecsukni akit kell. Ennek a Simon marhaságnak viszont már szándékosan túl nagy feneket kerítettek elterelésként...szánalmas.
A Tündik bündije
@Hellcat: Rövid időn belül nem lesz semmi, de nem jelenti azt, hogy soha. Olyan nincs, hogy valaki folyton-folyvást "fent van" amíg csak él. Viktor vagy börtöntöltelék lesz, vagy második Janukovics, vagy pofára esett, megszégyenült és visszavonult senki.
Hellcat
@A Tündik bündije: Nagyon remélem, hogy igazad lesz :)
Senara
Bocsi !!! Az egész s.z.a.r.p.a.s.z.í.r.o.z.á.s . Mindenáron keresni -kutatni kell félremagyarázható bizonyítékok után . Egy tanú már van igaz sitten lenne a helye.A nőjét is bevisszük hátha aláírja valamelyik a mindenre kiterjedő kész kihallgatási jegyzőkönyvet . .Simon megbukott , de a szocikra nemtett terhelő vallomást ez a probléma !!!
szablyafűrész
...fogadjunk, hogy addig "vizsgálódik" a Poltság, míg kiderül, Simon őrizte Göring lopott festményeit is...gondolom, b****a a csőrüket, hogy Simon nem teszi a saját nyakába a kötelet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.