Az LMP-társelnök vitára hívta ki a parlamenti pártok listavezetőit. Mire megy Orbánnal, aki épp most hajtotta el Mesterházyt?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@JAJMÁR: @silber13: Nem értitek. Ez egyszerűen nem járja, mert igazságtalan.

A vitát úgy kell elrendezni, hogy Obersovszky Mikrofonállvány kérdez. Egyet jobbra, egyet balra. Orbán előre megkapja a kérdéseket, és még az adás előtt jelzi, hogy azok közül miket lehet feltenni. Sem Schiffernek sem Mesterházynak nem jár ez az előny, mert ők akarnak vitázni a franc a pofájukat, úgyhogy ők ráérnek ott megkapni élesben a kérdést.
Orbán csak arra válaszol, amire akar. Schiffer és/vagy Mesterházy mindenre kötelezően. Hogy egy válasz mennyire helytálló vagy sem, arról a köztudottan pártfüggetlen Rákay Kétmillió Philip hivatott dönteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: Na, az előre, véres verejtékkel kiizzadt, véletlenül sem igaz szövegek interpretálásában a csúti Belisarius verhetetlen, , hiszen az állandó hazudozást már gyerekkora óta műveli melynek következtében a kihívásnak csak a gondolatára is tele lett a gatya!
A Tündik bündije
@Csizmás Kond: Bocsi, eddig nem számított új keletű szemfényvesztésnek, csak most, évekkel később, a sokadik vita után?
Csizmás Kond
@silber13: ... a végén még ketten kezdjük győzködni egymást...:)
Csizmás Kond
@A Tündik bündije: Ahogy utánagondolok ..nade .mindegy, a lényeg, hogy nem vitával hanem tettel kéne versengeni...az pedig egyre ritkább.
hetöndöe
Lényeg a lényeg:

" Nem irok, nem olvasok. Én magyar nemes vagyok!"És persze nem vitázom,csak utasítok!!
Éljen a rezsicsökkentés!!!
Az ilyen szarháziakat már régen megénekelték.
Desischado
Még a végén válaszolni is kéne, ráadásul nyilván nagyon kényelmetlen kérdésekre! Szerintem vagyunk itt jópáran, akik egy vitában, simán felmosnánk vele a padlót! Nem véletlenül nem mer kiállni, ez az országrabló, hazug csuti féreg! Mert egy gerinctelen lény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.