A Jobbik várja a Fidesz és Orbán Viktor hivatalos válaszát a miniszterelnök-jelölti vitára szóló meghívására.

Az ellenzéki párt vasárnap az MTI-nek küldött közleményében "ismételten" arra szólította fel a kormányfőt, hogy ne hátráljon ki egy miniszterelnök-jelölti vita elől Vona Gábor Jobbik-elnökkel.

Rámutatnak: a Fidesz vasárnapi közleményéből az derült ki, hogy nem lesz vita "a korrupció mocsarába süllyedt baloldali jelölttel", mivel nem egyértelmű, ki is a valódi vezetőjük, és tisztázatlan a kapcsolatuk Simon Gáborral.

"A pillanatnyi érdekeik miatt az SZDSZ-szel és a majdnem elszámoltatott Gyurcsány Ferenccel összeálló baloldali bűnszövetség hiteltelenségét az is mutatja, hogy nincs semmiféle programjuk" – írták. Kiemelték viszont, hogy a Jobbik esetében  nem merülnek fel ilyen problémák, semmi akadálya nem lenne egy nyilvános, programon alapuló kormányfőjelölti vitának.

A Jobbik szerint sokáig nem lehet elkerülni "a világos válaszadást", hiszen három hét múlva választ az ország. "A Fidesz és Orbán Viktor eddig megfutamodott, Vona Gábor nyílt levelére sem válaszoltak, de most újra itt a lehetőség, hogy megmutassák, "bátor demokrataként" nem félnek a nyilvános vitától" – áll a közleményben.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
@miazavalami: De hát látod, hogy nem vállal fellépést! Kevés a gázsI:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Desischado: Az én cilám elkódorgott. Hátha még hazajön. Most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van , mert veszekedtem vele, főleg ha a kutyával végig dupéztak a házon. :-) Na akkor jött a nagytakarítás...:-))
Desischado
@Szvetlana: De szép is lenne, bár bevallom, Taylor Lautner-nek jobban örülnék!
Desischado
@miazavalami: Szívből remélem, hogy meglesz! Nem kandúr véletlenül? Bár a nőstények is elkódoroghatnak ilyenkor. De ha kandúr, lehet hogy ment az asszonyokhoz! Tudod, ilyenkor tavasszal dúl a lamour! Okvetlenül értesíts, ha meglesz!
miazavalami
@Desischado: Sajna nem hiszem , hogy előkerül. Már több mint 4 hete eltünt. Kandúr a szentem. Már csak abban bízok , hogy hátha valaki ellopta, és ő valahogy hazaszökik...
összefogás
SZAVAZATOK A KORMÁNYVÁLTÓKRA!!!
És akkor eltűnnek ezek a nácik!!!
Desischado
@miazavalami: Én is drukkolok nagyon, hogy előkerüljön! Ha meglesz, okvetlenül értesíts! Annyit még hozzátennék, hogyha nem esett baja, és nem fogták be, akkor hazamegy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.