Négy külföldi férfit állított elő a rendőrség, miután egyikük a 4-6-os villamoson bántalmazott egy utast és a villamosvezetőt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese kedden hajnalban az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint hétfőn éjfél körül szállt fel a négy férfi a Harminckettesek terénél a villamosra, ahol hangoskodtak, majd szóváltást követően az egyikük bántalmazta az egyik utast, majd a villamos vezetőjét is.

Az esethez riasztott rendőrök a négy férfit előállították, az ügy vizsgálata folyamatban van – tette hozzá a sajtóügyeletes.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Remélem nem lengyel barátaink voltak, akik így hosszabbították meg a március 15-i ünneplést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenes46
@lópicigáspár: ...én meg remélem,hogy igen és jó hosszú időre hosszabbítanak !!!
lópicigáspár
@mindenes46: és az államuk dotálja az itt tartózkodásukat!
pbalage
á, biztos az a g.ci brüsszeliek verekedtek megint, ezek sosem bírják, ha valahol demokrácia van vagy ha az országunk jobban teljesít, mint például Belgium. Irigy, iskolázatlan kommunisták ezek, úgyhogy nem is kell foglalkozni velük, inkább a békés, baráti orosz néphez kell tartoznunk, ami köztudottan a kultúra bölcsője, Einstein is orosz volt, sőt még Churchill is, ezt mindenki tudja.
És ha átlapozod a történelemkönyvet, azt is megtudhatod, hogy Arisztotelov és Szokrateszov is mind-mind oroszok voltak, sőt, azért járnak olyan ugrálós táncokat, mert már akkor itt voltak a földön, amikor az még ki sem hűlt.
Ezen történelmi tények miatt is szavazz a fideszre. :)
pbalage
és arról még nem is beszéltem, hogy a legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy az oroszok már 1849 -ben nyereg alatt hozták a finoman megpuhított rezsicsökkentéses számlákat, mert már akkor is annyira kedvesek voltak.
Orbán Viktor 1849 augusztusában átvette és köszönetet mondott:
"Mi magyarok köszönetet mondunk a rezsicsökkentésért, és elnézést kérünk, hogy a ballibsizsidónácik, élükön Bajnai Gordonnal megpróbálták felgyújtani eme nemes ajándékot."
coni
"Jobban teljesítünk, jelentem rend van". Ez is a rendcsinálásnak egy fajtája.
(Biztosan uniós agresszorok voltak a 3 betűs megbízásából)
A BKV sofőrök mindenesek: rendcsinálók, szerelők, jegyárusok, ellenőrök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.