választás - 2014: Nincs fideszes program, mert nem akar „őszödi beszédet” mondani a kormányfő. Olvassa el a NOL.hu-n! A Fidesz, illetve a kormányerők belső, a 106 választási körzetben elkészített mérései lényegében megegyeznek a nagy közvélemény-kutató cégeknek a választási esélyekre vonatkozó adatsoraival. Ennek megfelelően „szinte biztosra” veszik, hogy 2014. április 6. után Orbán Viktor megalakíthatja harmadik kormányát.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A miniszterelnök és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is úgy fél attól, hogy Magyarország visszakerülhet a választás után az uniós túlzottdeficit-eljárás hatálya alá, „mint ördög a tömjénfüsttől” – jelentette ki egyik jól tájékozott forrásunk, aki a miniszterelnök főtanácsadóinak egyikére hivatkozva azt állította: a választás után így is egészen bizonyosan kiigazításokra lesz szükség, mert „több százmilliárd hiányzik a büdzséből” ahhoz, hogy tartani lehessen a 2014-es háromszázalékos hiánycélt.
Mobil123
„a Fidesz egyáltalán nem készített formális választási programot sem, mert nem akarnak semmi olyat ígérni, ami esetleg „túlköltekezéshez” vezetne a választások után.”- majd jönnek 2015-től a megszorítások mert most már nincs miből költekezni, és valóban nincs programja a fityesznek!Qrvára megfogjuk szívni !!
Hellcat
Rohadt nagy szopás lesz ebből...már az IMF is itt járt az elmúlt napokban...
Nil
Biztosan tudják már hogy fognak csalni - így biztosak gondolják az eredményeket - és ha mégsem az jön ki amit szerettek volna, akkor majd tesznek róla hogy mégis úgy legyen.
Akkor majd jönnek a jobbik haverok szétverni a várost
kacsa0707
Elég, ha azt folytatják amit elkezdtek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.