G. Fodor Gábor igazán rendes ember. Mert ki más törődne, akár a saját renoméja kárára azzal, hogy embertársainak vidám perceket okozzon. Elvégre, szinte még fel sem száradhattak a Zuschlag-álinterjúja után kapott kacagó-görcs könnyei, amikor tegnap ismét szolgálatba helyezte magát. Ezúttal a Mesterházy Attiláért való aggódással magyarázva Orbán Viktor vitamentességét. Azt mondván, hogy a regnáló miniszterelnök puszta nagyvonalúságból adta elő az „Üregi nyúl bátorsága” című magánszámát.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Mégis mit vártok a miniszterelnök úrtól ? ( csupa kisbetű ) Helyében én is be lennék szarva. A négy év alatt csak a rágalmazás, pofádbaröhögés, sunyiskodás , visszamutogatás ment professzionális szinten a csürhéjétől. Ezt pedig a Mesterházy kíméletlenül ráolvasná. ( legalább annyira, mint azt a Gyurcsány tette ezzel az apró barna majommal 2006-ban ) Kiverné belőle még a szart is. A megkövült fidesz fanokon kívül mindenki látná, hogy ez a kis tapló mennyire gyengeelméjű egy képzettebb politikus ellenében akkor, amikor nem a CÖF-ös csőcselék előtt kell neki demagóg szövegeket elböfögni azok éljenzése mellett. Helyében én sem vállalnám a megmérettetést. Ő sem fogja abban biztosak lehettek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.