rendőrség: A törvényi tilalomra hivatkozva hagyja legyilkosozni munkatársait a rendőrség. Közben az sem biztos,... Olvassa el a NOL.hu-n! Egyre valószínűbb Welsz öngyilkossága, s erről az őt szállító rendőrök is tudtak". „Maffiaállam lettünk. Nemsokára jönnek majd politikusok hirtelen halálai". „Vagy agyonverték az úton, nehogy kihallgathassa az ügyész. Rafkósak ezek a komcsik". „Név szerint tudta: kinek van bissau-guineai útlevele, a nyomozó-ügyészek – felsőbb utasításra – elhallgattatták".

Forrás: nol.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
A stadionos maffiája kinyíratta ez az embert. Miért 100%-ban biztos ez? Mert ha a szocikra tett volna terhelő vallomást akkor nem halott lenne hanem épp most jelentené be hogy a századvég kiadja a könyvét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Annyira legyen ötösöm a lottón, hogy nem öngyilkos lett, hanem elhallgattatták! És nem nehéz kisakkozni, kiknek állt ez érdekében! Tényleg maffiaállam lettünk!
Pisti271
Egy egyszerű falopást nem tudtak egy év alatt felgöngyölíteni.
nepszava.com/files/2013/09/orban-reahel-traktorral-qpr.jpg
Pedig volt aki előzékenyen egymás mellé tette a bűnjelről a
helyszínen készült fotót a tulajdonossal együtt készítettel.
Senara
@nyanya001: MOM Parknál lévő mentőállomásra viszik. Szemben meg a sport kórház ! !!!
mate03
@bencemacska: Akkor elnézést kérek!
yazo64
@nyanya001: Mentőhelikopter csak a vállficamos hendevitéznek jár...
Nil
Ezért kellett meghalnia? NEhogy kiderüljön hogy mit mondott valójában? Mert ami nyilvánosságra fog kerülni azt már a fideszesek fogják megírni öszödi módra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.