Turnézott a közmédiában. Faggatták az M1 Az Este című műsorában (Obersovszky Péter), néhány órával később a Ma Reggelben (Fábián Barna), majd a Kossuth Rádió 180 percében (Kiss Gábor István).

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A fideSS fizetett bohóca körbe turnézza a lakáj médiákat. Hát ezen csak röhögni lehet. Normális ember nem dől be ennek az ócska fideSS trükknek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
whatthefuck
A fidesz talpig becsületes megmondóembere! :)
Tulajdonképpen nem lóg ki közülük, most végre megtalálta a közösségét ahol jól érezheti magát, szarnak ugyanis a pöcegödörben a helye a többi szar közt.
whatthefuck
Bizony Welsz nagyon veszélyes volt...a fideszre nézve, ezért jött az olajszőke aranykezű robbantós különítménye oszt megkapta az utolsó eligazítást.
csabee.m
Zuschlag "rendszerszintű problémáról beszélt. vagyis arról, hogy a fizeSS berkeiben (de korábban az MDF-ben is) voltak ilyen problémák.
A gennyes az, hogy ma, a kampány idején hirtelen feltűnik egy figura, aki könyvet írat az MSZP pártkasszájáról, plakátokon hirdetteti magát, hívják (gondolom nem kevés honoráriumért) interjúról interjúra. Saját bevallása szerint szeretett (és szeretne ma is) jól élni. Most tud. Valakik pénzelik, jobbról. Vagyis kurva: eladja magát a jobban fizetőnek. Most a fizeSSnek.
jancsik68
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
qxy
@karma1: Tudod Kádárnak is voltak erre emberei
( csak hallkan mondom, hogy az egyiket ismerem is )
kukac50
Vigyázz János,Ne,hogy Te légy a következő áldozat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.