Amíg a videomegosztókon csak részenként mutatja be a baloldali ellenzék a legújabb alkotását, a Hír24 megszerezte a teljes felvételt. Írtunk a legutóbbi Összefogás, vagyis Kormányváltás kampányvideóról is, akkor azt, hogy: „Ettől a videótól nem szavazni van kedve az embernek a változásra, hanem elbújni valahová és sírni.” Most teljesen más a helyzet, most az Orbán-kormány négy évét mutatják be, határozottan, számokkal, erőteljesen. Ellenzékből ilyen videót célszerűbb inkább készíteni, nem olyat, mint az előző. Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt korábban nyolc pontban szedte össze ígéretüket, ezek között szerepel többek között 250 ezer új, „valódi munkahely”, a minimálbér 100 ezer forintra emelése és az alapvető élelmiszerek árának csökkentése.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez tényleg jól sikerült. Folyamatosan kéne adni minden tvcsatornán. Hátha észhez tér a birka nép és felfogja a valóságot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ez tényleg jól sikerült. Folyamatosan kéne adni minden tvcsatornán. Hátha észhez tér a birka nép és felfogja a valóságot.
nemkati
@tavaszi: Mondj egyet az állításokból ami nem igaz!
silber13
@nemkati: 9:39-re: Jajj ááistenkém! És Te még válaszban reménykedsz.? Ilyynkor átnegy alkalmi süketbe, mert nem találja az ide vágó idézetet!
nemkati
@silber13: Meg azóta is keresi, hogy melyik nem igaz, de nem talált olyat. És most jajgat, mert fáj az igazság.
Mobil123
Na ez már tökös film!!! Előbb kellett volna!
@tavaszi: Te akkor ezek szerint az egypártrendszert , a diktatúrát várod?? Igaz neked jó életed volt a komcsirendszerben már tudjuk hisz komoly vállalkozó lett belőled és jól megy sorod azóta is. te is kaptál a filmben felsorolt pénzekből? Biztos mert amiket itt irkálsz a pontjaid közt az egyértelművé tette hogy nem keveset kaptál és bizony így muszáj rimánkodnod hogy maradjon a more vezíred!! Csak tudod az a baj hogy a jelen hatalmon lévő bagázsod nem tudja eldönteni hogy sztálini vagy hitleri diktatúrát akar de van egy sanda gyanúm hogy kettő keverékét mert a vezíred olvassa mind két eszmét . A hatalom megtartása teljesen elvette az eszét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.