A kiszivárogtatott információk alapján Simon Gábor nyilvános lelepleződése után azzal a Welsz Tamással hamisíttatott igazolást vagyonára, akinek a novemberi szabadon engedése után kezdődött a Simon elleni nyomozás. Az eleve nem egyszerű ügy Welsz fura csütörtöki halálával még tovább bonyolódott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
miért érzem úgy, hogy robert ludlum (a bourne sorozat írója) érdeklődve figyeli ezt a dolgot, miközben izgatottan rágcsálja a klaviatúrája sarkát...
csak nehogy lemaradjon a szerzői jogokról...
leszúrt rittberger
Mert egy buta politikus, sőt, buta szoci politikus, aki a hatalomtól megszédülve olyan sérthetetlennek hitte magát, hogy ilyen részletekre már nem figyelt.

Felesleges komplikálni, láttuk már nem egyszer, hogy ezek az emberek nem a rafináltság szobrai és nem az eszük miatt kerülte oda ahova.
bundi
@leszúrt rittberger: olvastad a cikket ?
leszúrt rittberger
@bundi: A "Lehet valaki ennyire hülye?" sorig olvastam, arra válaszoltam, hogy igen, simán lehet...
kukac50
Azért,hogy a Fidesznek legyen min rágódni,mivel programjuk nincsen, ezzel el lesznek a szavazásig. Orbán be van szarva a másik párt vezetők vitáitól is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.