A diplomaták adókedvezményt élveznek, a határokat úgy léphetik át, hogy a hivatalos szervek a gépkocsijuk csomagtartóját sem nyithatják fel, s ha felmerül a gyanú, hogy egy igazoltatott állampolgár mentességet élvezhet, útjára kell bocsátani. Kíváló cigaretta-, drog- vagy fegyvercsempészésre. Nem véletlen, hogy a világhálón több helyen árulnak hamis okiratokat. Az egyik honlap ezer euróért veszteget európai útleveleket, de itt egy szenegáli diplomataokmány sem kerül többe 1500 eurónál. Pl. a Saint-Ouen és Csillag Szuverén Lovagrend a Közép-afrikai Köztársaságban bejegyzett rend, melyet egyenlőre egyetlen ország diplomatái sem ismertek el. A gyanú szerint mindössze néhány irányítóból állhat, akik Európa országait járva igyekeznek befolyásosnak és fontosnak látszani. Ehhez szinte semmire sincs szükség, csak jó megjelenésre, esetleg egy komolyabb gépkocsira az általuk legyártatott diplomata rendszámmal. Ez bőven elég egy magyarországi politikusnak, aki elélvez egy Audi A6-os...

Forrás: fradimob.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Komolyan nem tudtam, hogy sírjak nevessek, amikor elolvastam...
perfekt
@soljanka: Te jegyzed ezt a cikket--és nem tudsz választani:-)).Ha ennek töredéke is igaz csak, akkor is súlyos.Címzetes névsor az biztos--és nagy lehet ott a tolongás,mert ugye aki lemarad az kimarad!
perfekt
@soljanka: Azt hittem saját termék--de jó érzékkel hívtad le.Ez amit most láttam---ez nem nekünk való téma--nagy pályás volt a csákó.Ehhez még kommentet sem írnék,csak virágnyelven.:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.