Szócska és Hoffmann is távozik – Kósa a frakciót vezetheti a választások után a Fidesz által remélt harmadik Orbán-kormányban – írja a Nol.hu.

Orbán Viktor nem hirdet árnyékkormányt, amennyiben a Fidesz-KDNP győz április 6-án, a harmadik ciklusában a kormánynévsort a „folytatás" határozza meg, kizárólag a legszükségesebb posztokon lesz változás – erősítették meg a Népszabadságnak vezető kormánypárti politikusok.

A lap úgy tudja, a még erősebben centralizált politikai kormányzás jegyében a Miniszterelnökséget változatlanul Lázár János irányítaná, immár miniszteri rangban (és várhatóan a közigazgatás is a felügyelete alá kerülne az igazságügyi tárcától), Varga Mihály pedig továbbra is nemzetgazdasági miniszterként folytatná.

A KDNP-s Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szintén távozik az Emmiből, munkatársaink egyelőre azt hallották, hogy Hoppál Péter Fidesz-szóvivő esélyes lehet a tisztség betöltésére.

A nemzeti fejlesztési miniszter, Németh Lászlóné sem folytatja, a helyére – mint korábban már megírtuk – Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője kerülhet.

A Népszabadság úgy tudja, a Fidesz frakcióvezetői posztját Rogán Antal miniszterré válásával a választás után Kósa Lajos debreceni polgármester foglalja majd el.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Olvasom, hogy a 83 éves Kohl exkancellár, másfél évvel agyvérzése után, tolószékben. Friss botránya: egykori sikerkormányzásának vezető politikusairól nyilatkozott akadozó nyelvvel tücsköt bogarat. Kohlról a német sajtó csendes szánakozással, vagy éppen kajánkodva ír. Mérvadó politikusként nem, csak zavarosan megöregedett, nem éppen makulátlan múltú emberként írnak róla. Állapota alapján nemhogy egy komolyabb levelet megírni, de két épkézláb mondatot elmondani is képtelen. No de akkor ki írt a nevében ömlengő tirádákat orbánnak? Én már azt is el tudom képzelni, hogy önmagukkal levelezgetnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@geo: Van nékik thürelmük, majd megtalálják:))
geo
@Szvetlana: Csak meg ne Gyuladjonak a nagy sietségben.
nemzeti_nyugdíjas
@bakegya: propeller.hu/szorakozas/2897025-dopeman-elhagyja-orszagot

Sokan a kilátástalanság miatt itt hagyják az országot. Nekem is megfordult a fejemben, de én már nem tudok új életet kezdeni. Azonkívül én bízok abban, hogy sikerül.
Desischado
@Manhattan: Akkor már ketten vagyunk, annyi külömbséggel, hogy én nem elképzelem, hanem holtbiztos vagyok benne!
Desischado
Szép kilátások! A főfőrablók az élen! Ha ezek nyernek, én is lelépek! Nekik Hawai,nekünk meg kész nightmare! (rémálom) NE ENGEDJÜK NEKIK, KÜLÖMBEN AZ ORSZÁGNAK VÉGE! ÚJABB NÉGY ÉVET NEM BIRUNK KI!!!
kkalman
A szakértelem eddig is hiányzott a kormányból. Egy picit mindig reméltem, nincs lejjebb. Bebizonyították!
- De vaaaaaan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.