Szerinte ez a politikusok kötelessége.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Annának nem az EU parlamentbe kellett volna menni, hanem itthon maradni és pártját építeni, képviselni, dolgozni az emberek bizalmáért. 14 éve volt az ellenzéki pártoknak. 14 hosszú év arra volt elég, hogy ma már sok szavazó, jobban bízik egy volt fideszesben, mint bármely ellenzéki pártban. Most sem arról beszél, hogy mit lehetne, kellene tenni, hanem a szavazókat kritizálja. Nézz tükörbe Anna! Nem baj, tolják csak ezek is fullba, majd felébrednek ha rájönnek nincs szavazójuk. Kritizálják MP propaganda ellenes módszerét, de feltűnt, hogy Rogánék mintha vissza vettek volna miután látják hogy kontraproduktív? Most valószínűleg arra gyúrnak hátha szétszedi majd az ellenzék, de egyszer csak rájönnek Dónáthék is, hogy ezzel csak önmaguk alatt vágják a fát.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 13:15 ☺ Cicuska, azért a Momentumot nem kellene lekomcsizni, azt a fidesz soraiban keresd, a spiclikkel és KGB ügynökökkel együtt. Az a párt pedig, akik a ruszkik és a kínaiak seggét nyalja és nekimegy a NATO-nak és az EU-nak az meg különösen fogja be a pofáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.