A Blikk információi szerint a rendőrségi állományban sokan úgy tudják: a bissau-guineai útlevelekkel is seftelő Welsz Tamás tényleg bevett valamit halála előtt.

A férfi kihívta a rendőröket Logodi utcai irodájába, ahol dokumentumokat adott át az általa forgalmazott hami bissau-guineai útlevelekről – olvasható a Blikk cikkében.

Innen érdi házába mentek újabb iratokért, majd visszaindultak a fővárosba, de Welsz rosszul lett az M7-esen. A Blikk úgy tudja, Welsz ekkor mondta a rendőröknek, hogy bevett valamit.

A rosszullét után az üzletember a Budai Mentőszolgálatra került, de nem tudták megmenteni. Bár boncolási eredmények még nincsenek, úgy tudják, a hatóságok vizsgálják a mérgezés gyanúját.

A véglegeset csak a toxikológiai vizsgálat után lehet mondani, de erre akár még heteket is várni kell.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt loptam: :))
„Állítólag Welsz már korábban is öngyilkos akart lenni – csak nem találták otthon ! " :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
análisdrabális
@kacsa0707: Csá agyhalott!
" Magyarországon a teljes népesség egyharmadát, közel 3,2 millió embert érintett a relatív jövedelmi szegénység vagy társadalmi kirekesztettség, ezen belül mélyszegénységben közel félmillióan éltek 2011-ben - derül ki a KSH friss kiadványából.

A teljes népesség 14 százaléka, azaz 1,379 millió ember élt olyan háztartásban, ahol a háztartás jövedelme nem érte el a medián ekvivalens jövedelem 60 százalékát. A szegénységi küszöb éves szinten 796,8 ezer forint volt az egyszemélyes háztartásokban, ami havi 66 ezer forintnak felel meg.

A társadalmi kirekesztettségnek a jövedelmi szegénységen kívül vannak egyéb mérőszámai. Ezek közé tartozik - többek között - az anyagi depriváció, amely bizonyos meghatározott anyagi javaktól való megfosztottságot jelent. 2011-ben a súlyos anyagi nélkülözés a lakosság több mint egynegyedét érintette, az anyagi nélkülözés természetesen szoros kapcsolatban áll a jövedelmi szegénységgel.

A súlyos anyagi nélkülözés kockázata különösen veszélyezteti az egyszülős, valamint a három- és többgyermekes háztartásokat - 44 százalékot közelítő aránnyal -, míg a munkanélküliek súlyos deprivációjának esélye (61,6 százalék) több mint kétszerese volt az országos átlagnak."

Üzenem a tisztel édesanyádnak hogy "kár volt".
lajospapa
@coni: Mért vagyunk átverve? Mert lehet.
Nil
A toxikológiai vizsgálat negatív lesz
Desischado
Lehet itt mondani akármit! Meggyilkolták! Ennyi!
Yoda69
Bevett vagy be vetettek vele?
Ez ugye nem mindegy.
Itt egyetlen szervezetnek allt erdekeben Wiesz elhallgatattasa az pedig a maffia-jobboldal, nevezetesen a fidesz. Ezek a mocsok fergek semmitol sem riadnak vissza, mar a maffia gyilkossagoktol sem. Ha kell egy vallalkozot olnek meg hogy elvegyek a ceget, ha kell korona tanukat olnek meg nehogy ellenuk tanuskodjanak.

Emberek! Meg kell oket allitani Aprilis 6.-an!

Ne hagyjuk hogy hazank az orosz mintat kovesse!

Ne hagyjuk hogy elvegyek a szabadsagunkat.

Aki szabadon es demokraciaban akar elni az szavazzon a Kormanyvaltok osszefogasara!
kacsa0707
@análisdrabális: Kedves agyhalott barátom úgy látszik te is bevettél, vagy bevetettek veled valami gyógyszert mert amit a össze vissza lefirkálták semmi köze a Welsz úr halálához, de az is lehet, hogy őrá igaz amiket irka firkáltál? nem tudom elképzelni ,de te minden tudó vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.