A Blikk információi szerint a rendőrségi állományban sokan úgy tudják: a bissau-guineai útlevelekkel is seftelő Welsz Tamás tényleg bevett valamit halála előtt.

A férfi kihívta a rendőröket Logodi utcai irodájába, ahol dokumentumokat adott át az általa forgalmazott hami bissau-guineai útlevelekről – olvasható a Blikk cikkében.

Innen érdi házába mentek újabb iratokért, majd visszaindultak a fővárosba, de Welsz rosszul lett az M7-esen. A Blikk úgy tudja, Welsz ekkor mondta a rendőröknek, hogy bevett valamit.

A rosszullét után az üzletember a Budai Mentőszolgálatra került, de nem tudták megmenteni. Bár boncolási eredmények még nincsenek, úgy tudják, a hatóságok vizsgálják a mérgezés gyanúját.

A véglegeset csak a toxikológiai vizsgálat után lehet mondani, de erre akár még heteket is várni kell.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezt loptam: :))
„Állítólag Welsz már korábban is öngyilkos akart lenni – csak nem találták otthon ! " :))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
És még mindig nem szólalnak meg az illetékesek!
F_Viktor
fityesznek ez a mérgezős story a legrosszabb.
magyarbakancs
Meghalt mert ügy döntöttek ,hogy megkel halni neki.
coni
Miért van az, hogy nem az illetékes hatóság informálja az embereket az eseményekről, hanem a média teszi meg az ügyészség, rendőrség, NAV helyett???
Ha nem tudják a rendőrök hogy bevett vagy nem vett be valamit WT, akkor miért állítják, hogy nem. Ha nem Simonnak volt WT útlevele, akkor miért tartják fogva?
Miért vagyunk mindig átverve (lásd SP doktoriját)?
kacsa0707
A szocik dumáját, igy jár az ország is ha beveszik a dumájukat.
nyanya001
Ezt loptam: :))
„Állítólag Welsz már korábban is öngyilkos akart lenni – csak nem találták otthon ! " :))
Pisti271
@nyanya001: Isten tartsa meg a szokásod! :)
bencemacska
Nagyon sok itt a kérdés WT halálával kapcsolatban. Minél tovább a MN az ügyészség szóvivője, annál több a kétség érintettségéről!
lajospapa
Valamikor mindenki meghal. Aki már sokáig élt azért, aki semmit nem tud, buta, azért, aki sokat tud, azért, aki már mindent elmondott, azért, és van aki azért, hogy már ne mondjon semmit, mert eleget pofázott.
Cicamama55
A szakértői véleményt orvosok szolgáltatják, vagy átadott papírból fogja valaki beolvasni...
análisdrabális
@kacsa0707: Csá agyhalott!
" Magyarországon a teljes népesség egyharmadát, közel 3,2 millió embert érintett a relatív jövedelmi szegénység vagy társadalmi kirekesztettség, ezen belül mélyszegénységben közel félmillióan éltek 2011-ben - derül ki a KSH friss kiadványából.

A teljes népesség 14 százaléka, azaz 1,379 millió ember élt olyan háztartásban, ahol a háztartás jövedelme nem érte el a medián ekvivalens jövedelem 60 százalékát. A szegénységi küszöb éves szinten 796,8 ezer forint volt az egyszemélyes háztartásokban, ami havi 66 ezer forintnak felel meg.

A társadalmi kirekesztettségnek a jövedelmi szegénységen kívül vannak egyéb mérőszámai. Ezek közé tartozik - többek között - az anyagi depriváció, amely bizonyos meghatározott anyagi javaktól való megfosztottságot jelent. 2011-ben a súlyos anyagi nélkülözés a lakosság több mint egynegyedét érintette, az anyagi nélkülözés természetesen szoros kapcsolatban áll a jövedelmi szegénységgel.

A súlyos anyagi nélkülözés kockázata különösen veszélyezteti az egyszülős, valamint a három- és többgyermekes háztartásokat - 44 százalékot közelítő aránnyal -, míg a munkanélküliek súlyos deprivációjának esélye (61,6 százalék) több mint kétszerese volt az országos átlagnak."

Üzenem a tisztel édesanyádnak hogy "kár volt".
lajospapa
@coni: Mért vagyunk átverve? Mert lehet.
Nil
A toxikológiai vizsgálat negatív lesz
Desischado
Lehet itt mondani akármit! Meggyilkolták! Ennyi!
Yoda69
Bevett vagy be vetettek vele?
Ez ugye nem mindegy.
Itt egyetlen szervezetnek allt erdekeben Wiesz elhallgatattasa az pedig a maffia-jobboldal, nevezetesen a fidesz. Ezek a mocsok fergek semmitol sem riadnak vissza, mar a maffia gyilkossagoktol sem. Ha kell egy vallalkozot olnek meg hogy elvegyek a ceget, ha kell korona tanukat olnek meg nehogy ellenuk tanuskodjanak.

Emberek! Meg kell oket allitani Aprilis 6.-an!

Ne hagyjuk hogy hazank az orosz mintat kovesse!

Ne hagyjuk hogy elvegyek a szabadsagunkat.

Aki szabadon es demokraciaban akar elni az szavazzon a Kormanyvaltok osszefogasara!
kacsa0707
@análisdrabális: Kedves agyhalott barátom úgy látszik te is bevettél, vagy bevetettek veled valami gyógyszert mert amit a össze vissza lefirkálták semmi köze a Welsz úr halálához, de az is lehet, hogy őrá igaz amiket irka firkáltál? nem tudom elképzelni ,de te minden tudó vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.