Csütörtökön az esti órákban Szabó Zsolt (Heves megye 3. számú választókerületének országgyűlési képviselőjelöltje, Hatvan város polgármestere) nemrég felnőtt korba lépő fia megdöbbentő hírt tett ki Facebook oldalára : "Fel akarom magamat akasztani!!!!!!!!!!!!! ".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Őszintén sajnálom ezt a gyereket !
A szülők kulturálatlan magatartása vezette ebbe lelki válságba ezt a gyereket !
Szégyellhetné magát az anyja is meg az apja is !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@QQCSI: "Aki elQrta a gyereknevelést a lánya/fia 10 éves koráig, az már mehet pszichiáterhez,
már késő. És ez is csupán magánvélemény, de az a gyerek, akit 6 éves koráig nem
neveltek meg, már nem lesz jól nevelt." - Azért ezzel nem értek most veled egyet! Elég egy tinédzser gyerek családjában valami bajnak történnie hogy az addig jó nevelt gyerekből egy idegölő tinédzser legyen.
QQCSI
@Mobil123: Ebben van igazságod, de itt már belép a genetika: ki miként teszi túl magát a tragédiákon például. Ki így, ki úgy reagál le stressz- helyzeteket. Ez azonban nem csak a tinikre igaz, hanem a felnőttekre is. Egy példa: a tartós munkanélküliség állapota egyeseket a nihilbe dönt, másokat megacéloz. Van, aki magába roskad és egyre lejjebb süllyed, van, aki lazán tudja kezelni. Emberek vagyunk, különbözőek, de a nevelés sokat javíthat/ronthat a gének adta adottságokon.
Mobil123
@QQCSI: Sok minden jön össze egy kamasznál egyszerre és bizony hiába neveled addig kiválóan és mindenre ügyelve "csak" egy - két hülye tanár kell, egy-két hülye neveletlen gyerek , egy barát elköltözése egy másik országba , egy család szét szakadása és ez ha egy-két hónap alatt jön össze és ha hozzá veszed a kamaszkor sajátosságát elhiheted nem leányálom az a helyzet. És nevelhetted Te addig a gyereked erősnek és lehet olyan a genetikája hogy mindent ki kéne bírnia de nem fogja! A sok pofon egy gyerek számára egyszerre nagyon nagy bajt okozhat potom pát hónap alatt és nagyon nehéz kordában tartani .
QQCSI
@Mobil123: Ehhez nincs mit hozzátennem, egyetértek.
dr. prédikátor
Sajnálom ezt a srácot!!! Még alig lett nagykorú és már ilyen gondolatok járnak a fejében.Az apja meg egy senkiházi szarrágó fütyi-sz es.de hát teszik ezt mind a keresztényi szeretet jegyében!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.