A területfejlesztési miniszter hétfőn Tiszafüreden járt, ahol megtekintette a Kérész Öko- és Aktív Turisztikai Központ, amire 2020-ban nyert 1,3 milliárd forintos támogatást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat. Ebből a pénzből természetbúvár játszóházat és túraközpontot létesítettek Tiszafüreden, hogy „sokszínű, élmény alapú, ökoturisztikai jellegű szórakozási lehetőség biztosítása a térségbe látogatók számára”. Navracsics szerint ez a projekt is példázza, hogy Magyarország jól, a tagállamok közül az egyik leghatékonyabban használja fel az uniós pénzeket. Ezzel pedig képesek vagyunk felhúzni az egész EU versenyképességét.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nyilván a 2 Marshall segélynyi pénzből sikerült az országunk szintjét leküzdeni az unió utolsó szintjére...!!
Ezek a mocskos maffiózók a hülyemagyar maffiahívőknek teljesen megfelelnek, a szint amit az országunknak tudnak ebből a rengeteg pénzből biztosítani az ő elvárásaikat tükrözi...
RonaGyuri
persze nektek jó; ELLOPJÁTOK!! =))
namihami
---mondta röhögés és pirulás nélkül!
kereső
Ezt már 2019 óta tudjuk, amióta Merkel kancellár asszony kijelentette Sopronban az Európa-pikniken. Áldassék az Ő neve.
Merkel:" Magyarország jól használja fel az EU-s pénzeket"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.