Erős kormány egyenlő győztes országgal – hangoztatta Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke hétfőn Baján tartott választási nagygyűlésén.

A pártelnök-miniszterelnök szerint Magyarországnak még nagyon sok csatát kell megvívnia a következő négy évben, például a pénzvilággal, a monopóliumokkal, a kartellekkel, harcolnia kell a munkanélküliség ellen, a biztos időskorért, munkahelyeket kell teremteni, fejleszteni kell az iskolákat, és meg kell fordítani a demográfiai hanyatlást.

"Rengeteg dolgunk van még, de egy dolgot biztosan mondhatok: mi ott leszünk, ahol a munkát osztják. Arra szeretném önöket kérni, hogy önök is legyenek ott április 6-án, ahol a munkát el kell végezni" – biztatta a Szentháromság téren összegyűlt tömeget Orbán Viktor.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Mert miben is győztünk???:)))))))))))))))))
nemjoezigy
Kedves @tavaszi Hölgy/Úr!
Pár napja már nem találkoztam az írásaiddal. Tudom ennek én is oka vagyok, mert olyan oldalakon vagyok, ahol a fideszkdnp nagyon feladja a magas labdát a 4 év uralkodásuk eredményeként rosszabb, -megismétlem- rosszabb helyzetbe került embereknek.
De vissza az ov nyilatkozatára, elvégre azért vagyok itt, hogy tudjam mit mondott a főnök Baján. Az első részével egyetértek, mint ahogy sok beszédét hallgatva, olvasva elájulok, hogy micsoda retorika van benne, de magamhoz térek, mert az igazság hiánya észre térít.
Persze az én igazságom az ország ezen utolsó 4 éve alatti vesztes és sajnos a többség igazsága.
Persze a coci időben sem éreztem jól magam, mert én még a 60-as 70-es években szocializálódtam, és ennek eredményeként más volt a szocialista képzetem mint amit ezek a cocik tettek. Ugyanazt csinálták, mint amit a jobboldali fidesz banda. Mentségükre ezek csak hívek az ideológiájukhoz: a társadalom hierarchikus felépítésének elfogadása, az emberek közötti társadalmi és anyagi egyenlőtlenség adottságként kezelése és helyeslése! AKKOR MIÉRT SZAVAZTAK RÁJUK A DOLGOZÓK ÉS SZEGÉNYEK? Azt szeretik, ha uralkodnak rajtuk, ha cselédsorba kerülnek? Persze azért ez nem a többség, még-ha 2/3 is.
Az ov idézett nyilatkozatrész második feléről: a rengeteg dologról a vagyongyűjtés, a pénzgyűjtés, az okirat hamisítás, (tévesztés), = az ország, a nép megkárosítása jut eszembe!
Azért kíváncsi lennék egy-több olyan ember véleményére, lelkiismeretére (ha van olyanja), hogyan éli meg a helyzetét, tudja e, hogy mi az ára a milliárdossá válásának. Hányan szegényedtek, vagy maradtak szegény sorban, hányan éheznek, hányan vesztették el a lakhatásukat, hányan..., hányan...?
Többet ez a téma nem érdemel!
csikknorisz
@tavaszi: Mi van? Coci barátaim? Miről beszélsz, jóember? Kit hitegettem? Olvass már vissza vagy 5 évvel ezelőttre a Propelleren, mennyire rajongtam a szoci kormányért is. Különben meg miért veszed sértésnek, te vagy Orbán Viktor személyesen?
yazo64
A Zemberek: hatékony kormány, élhető ország
Desischado
Rablás, fosztogatás, az emberek semmibe vevése, az ország lezüllesztése! ez a fidesz négy évének az eredménye! Erre kér ez a szemét felhatalmazást megint?! NEM! EGYSZER VOLT BUDÁN KUTYAVÁSÁR!!! SOHA TÖBBÉ FIDESZ! Amúgy meg Nemjóezígy, és a többség leírta a többit!
postamester
Érthetö, hogy Baján ekkora bértapsoló közönsége volt,
elvégre a zsigórobika polgármesterke kivezényelte a tavaszias
emberkéket 800 Ft-os órabérbe...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.