Egy szaúdi lapból tudta meg a Hír24, hogy Misinek is szólíthatjuk a miniszterelnököt! A Mihály jelentése, Istenhez hasonló. A miniszterelnök a nagyapja után kapta a második keresztnevét, amit nem használ. A nagypapa, Orbán Mihály állatorvossegéd és állattenyésztési brigádvezető volt és a második világháború után került Alcsútdobozra. Várhatóan szombaton, a békemenet után, nem a Viktor-Viktor fog zengeni a Hősök terén, hanem a MISI-MISI skandálás lép a helyére.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tudom ám én, miért tetszik a Főnöknek az az ország!
Arrafelé például nincsenek választások.
Egyfordulós se, semmilyen se.
Alkotmány sincs, még Alaptörvénynek nevezett se.
Van viszont király, aki a fiára örökíti a trónt és az ország vezetését.
Van miniszterek tanácsa, amely a királyi család tagjaiból áll.
A király saját törvényeket alkot, azt megdumálják családon belül, gondolom a vacsoraasztalnál és legfeljebb a vallási vezetőkkel egyeztetnek.
Az országban nem működnek pártok, mert tilos ilyesmit létrehozni.
Tehát a szaúdiak olyan országban élnek, amilyet Orbán Viktor is szeretne létrehozni.
A Vezér kiemelte, mennyire sikeres ország Szaúd-Arábia...
Ja, pajtás.
Az.
Sikeres!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@bretagne: A Töhötöm jobban illenék hozzá, mert hiszen azt töhöti amit akar.
bakegya
Rabok ezek mind-a pénz rabjai!!!-még hogy MIHÁLY-háj-misi a köbön DDD
Cicamama55
@JAJMÁR: Én a kereszténységet és a Fideszt nem emlegetném egy lapon sem... Keresztény, hívő embernek vallom magam,éppen ezért 4 évvel ezelőtt a KDNP-t támogattam...Kár volt! A politika olyan ingoványos talaj, mely sokakat lehúz, átnevel, bemocskol...Kevesen tudják politikusként megőrizni emberi értékeiket, önálló gondolkodásukat, személyiségüket...A pénznek, a hatalomnak a birtokában megváltoznak az embereket, átértékelődnek az emberi kapcsolataik, álarcot öltenek magukra. Elfelejtik mi vezérelte régen őket terveikben, tetteikben...A lelkiismeretük kihal belőlük...Attól, hogy hívő valaki, még önmagában nem jelenti azt, hogy birka és mindent elhisz. Nyitott szemmel, füllel kell járni a világban...Békemenet=erődemonstráció=félelem . Aki hangoskodik és tömegeket mozgat meg, fél! Van is mitől!
bretagne
@mariaberta: De csak addig, ameddig hagyjuk!
JAJMÁR
@Cicamama55: 01:40 Dehogy birka a hívő ember! Én csak tudom... :) Igazad van, ezeknek a mozgatórugója a pénz, a pénz irányítja őket, hatalma van fölöttük. A legnagyobb baj az, hogy ennek alárendelve lesz lassan az egész ország. Remélem, hogy a nép megmutatja józan eszét és valódi akaratát egy hét múlva :)
JAJMÁR
@Desischado: 23:24 Interneten megtaláltam ezt a könyvet, de megnézem a boltokban is. Húsvétra megveszem a nagyobbik pici unokámnak (másfél éves), mindig mesére alszik el, általában a Hetvenhét magyar népmesét olvassuk neki, amióta megszületett. Ha egyszer igazából beszélni kezd, felmondja kívülről az egészet, mert már annyiszor hallotta :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.