Már március közepén fel kellett volna iratkozniuk a földbizottság névjegyzékébe a földhasználók gazdáknak, csak a földforgalmi törvény végrehajtási rendelete még mindig nem jelent meg, ami ezt szabályozná. Ha április végéig nem alakulnak meg a bizottságok, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaráé lesz a döntés: ki adhat és vehet földet Magyarországon.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

filejo
Magyarországon a dolgozni akaró embert el kell taposni mint egy férget! Inkább nyomorogjon a 22 000 ft-os segélyből! Aztán vagy éhenhal, vagy eltakarodik ebből az országból. Végül is ez a célja a "Fityesznek" !!! Most már senki és semmi nem állítja meg őket attól, hogy a magyar nemzetet végleg kiírtsák !!!
gödörben
Megkapják majd cigányországot a tisztelt semmivel nem törődök. Csak arra leszek kiváncsi, hogy a sok lenyúlt hitelt ki fogja visszafizetni, mert ezek dolgozni nem tudnak és nem is akarnak. Nem a munkára vannak gyártatva, hanem a dolgozó emberek nyakán élősködésre. Meddig tűrjük!!! Ébresztő már EMBEREK!!! Tényleg nem láttok az 500,-Ft-on túlra??? Ha már mindent elvettek nehéz lesz újra kezdeni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.