A rezsicsökkentés folytatását és megvédését nevezte az április 6-ai parlamenti választás tétjének Németh Szilárd, a Fidesz szakpolitikusa budapesti sajtótájékoztatóján.

Az idei háromlépcsős rezsicsökkentéssel elsőként a gáz lett olcsóbb: az ára április 1-jétől, keddtől 6,5 százalékkal mérséklődött.

A rezsicsökkentés politikáját csak a Fidesz képviseli, de "nagyon komoly politikai és üzleti ellendrukkerekkel kell számolnunk" – mondta Németh Szilárd. Az országgyűlési képviselő hozzátette, céljuk, hogy mind a családoknak, mind a vállalkozásoknak Magyarországon legyen a legolcsóbb az energia Európában.

A kormánypárt rezsicsökkentésért felelős politikusa beszélt arról is, hogy az idei, a harmadik rezsicsökkentéssel akár évi 350-360 milliárd forint is visszakerülhet a gazdaságba, aminek komoly gazdaságélénkítő, a kiskereskedelmi fogyasztás bővülésével járó hatása van.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Miért nem a jövedelmeket emelik? MAjd kifizetem a szolgáltatás árát. Ne döntsenek helyettem.
palika
:-)))))) Igy is teszek!! Te is szavazz a JOBBIKra!!!
palika
@összefogás: Az elöbbit nem csak neked szántam!! Kérek minden jó Magyar embert, hogy szavazzon a JOBBIkra!! Ha hatalomból kikergetjük az elmúlt 24-évet, megigérem nektek, hogy ha jelentkeztek nálam, elintézem, hogy mind fideszes, mind összeszarás pártiak, békében elhagyhatjátok az országot! Győzzön a jobbik!!
lópicigáspár
Én inkább egy globális adócsökkentéssel békülnék ki!
Desischado
Rendes munkát és bért! Nekem ez a műsör tetszene a legjobban, ez a rezsicsökkentéses rizsával már tele van a hócipőm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.